bobi
Потребител
Липсва
Публикации: 4
|
|
« : Август 17, 2010, 10:17:18 » |
|
От април 2008г работих на 8 - часов трудов договор.На 15.07.2008 г. сключих втори /допълнителен/ трудов договор на 4 - часа.На 17.11.2009 година ми бе прекратен втория трудов договор/на 4 часа/ на основание чл.328 ал.3 /намаляване обема на работа/.на 17.12.2009г. прекратих и основния трудов договор.Сега работя от 22.03.2010 г. на 8 часов трудов договор.Спечелих делото за незаконно уволнение с което ме възстановяват на работа.Взел съм заповедта за възстановяване и рещението на съда и тече 14-дневен срок , в който трябва да се явя на работа.Въпросът ми е мога ли да остана на тази работа на която съм в момента и да се върна на тази на която ме възстановяват?Също така работното ми време съвпада с това на работата на която ме възстановяват,а чл.111 КТ казва че работникът може да сключва и други договори с други работодатели за извиршване на работа извън установеното за него работно време по основното трудово правоотношение и следва ли от това, че трябва да се явя на работата на която съм възстановен след като ми приключи работното време на тази работа на която съм в момента?И явява ли се тя основен трудов договор? Благодаря
|