ares1967
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
|
« : Август 12, 2010, 03:28:06 » |
|
Края на месец февруари миналата година се отказах от услугите на кабелен оператор.Заявих устно в най близкия офис на фирмата ,че сменям адреса на който живея,показах и лична карта с новия си постоянен адрес.Служителката ме информира ,че за да подам молба за прекратяване на договора с тях трябва да заплатя таксата за месец март. Аз отказах, основавайки се на това, че не живея вече на този адрес и няма как да използвам услугите им за този месец.Служителката отказа да приеме молбата ми .След два месеца ми се обадиха по мобилния телефон от същата фирма с искането да платя такса за кабелна телевизия за четири месеца( март, април ,май и юни) Посетих отново офис на фирмата и подадох писмено възражение.Приеха го и ми казаха, че в срок от един месец ще ме информират за резултат.Не получих отговор, нито в писмена, нито в устна форма до днес.Преди няколко часа ми се обади дама, която се представи за частен съдия изпълнител. Без да се представи поименно ме информира , че дължа на въпросния кабелен оператор такса за пет месеца-от март до юли 2009г. Заплаши ме с принудително събиране на задълженията.Имам ли право да настоявам, че не дължа такса за месеци, в които не съм използвала услугите им. Могат ли да ми наложат плащане и как да защитя правата си на гражданин.
|