Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Свободен наем  (Прочетена 2024 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
512: loadMemberContext(): member id 1 not previously loaded by loadMemberData()
Файл: /home/lawsbgco/public_html/forum/Sources/Load.php
Линия: 969
Снежана
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

« : Юли 25, 2010, 08:18:31 »

Моля,да ме извините,че поствам на две места една и съща тема,но не знам къде  е по-удачно?

От 2000г живея на свободен наем.Докато хазяинът ми беше все още женен за втората си жена имах проблеми с него.През януари 2007 се развежда и проблемите ми спират.Но декември 2009 хазяинът им почина.И започнаха отново проблемите.От първия брак има син на 31г,от втория - осиновено момиче на 12г.И така единият наследник иска да остана,другият(бившата жена законен представител на непълнолетно дете) - не.Продължих да плащам наема на двете страни.Но втората бивша жена започна с атаките срещу мен.Първо с нотариална покана през март.Но продължих да плащам и да живея там до момента, в който на 13.07.2010 получих от съдия изпънител,че на 23.07 следва въвод на нов наемател.В същия ден се показа и някакво завещаниие,че наследник на жилището остава второто дете като първото дете се оказа,че не знае за него.Дадоха ми само една седмица да се изнеса от жилището - изключително кратко време.

Въпросите ми са:
1.Не трябва ли и двамата наследници да дават съглсието си за напускане или наемане на жилището?

2.Ако има завещание,то не се ли отваря в присъствието на двата наследници?

3.Какви са ми правата?Аз нямам достатъчно време да се изнеса.Да работя ли,да се изнасям ли,да гледам да не получа удар?

Или нямам никакви права...
Активен
Mrs. Spensur
Претендент
**

Липсва Липсва

Публикации: 14

« Отговор #1 : Юли 25, 2010, 06:08:10 »

Ами изнесете се, собствеността не е Ваша, това е производство между наследници. Надали имате договор за наем вписан, за да се съобразяват с него наследниците.
Активен
Снежана
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

« Отговор #2 : Юли 25, 2010, 11:36:56 »

Не четете внимателно Mrs.Spensur.И това АМИ и НАДАЛИ са заяждане!Вашият пост не е юридически отговор и този начин на мислене и изразяване обезсмисля добрия замисъл за online правна помощ.
Активен