Снежана
Потребител
Липсва
Публикации: 2
|
|
« : Юли 25, 2010, 08:18:31 » |
|
Моля,да ме извините,че поствам на две места една и съща тема,но не знам къде е по-удачно?
От 2000г живея на свободен наем.Докато хазяинът ми беше все още женен за втората си жена имах проблеми с него.През януари 2007 се развежда и проблемите ми спират.Но декември 2009 хазяинът им почина.И започнаха отново проблемите.От първия брак има син на 31г,от втория - осиновено момиче на 12г.И така единият наследник иска да остана,другият(бившата жена законен представител на непълнолетно дете) - не.Продължих да плащам наема на двете страни.Но втората бивша жена започна с атаките срещу мен.Първо с нотариална покана през март.Но продължих да плащам и да живея там до момента, в който на 13.07.2010 получих от съдия изпънител,че на 23.07 следва въвод на нов наемател.В същия ден се показа и някакво завещаниие,че наследник на жилището остава второто дете като първото дете се оказа,че не знае за него.Дадоха ми само една седмица да се изнеса от жилището - изключително кратко време.
Въпросите ми са: 1.Не трябва ли и двамата наследници да дават съглсието си за напускане или наемане на жилището?
2.Ако има завещание,то не се ли отваря в присъствието на двата наследници?
3.Какви са ми правата?Аз нямам достатъчно време да се изнеса.Да работя ли,да се изнасям ли,да гледам да не получа удар?
Или нямам никакви права...
|