Yo
Модератор
Самурай
Липсва
|
|
« Отговор #1 : Юли 07, 2010, 03:08:16 » |
|
КАК СЕ ВЛЮБВАТ ЮРИСТИТЕ
"Щастлив съм да Ви съобщя, че се влюбих във Вас в петък, осемнадесетият ден на юни две хиляди и седмата година, в 15: 00, бих искал да ви представя себе си като предполагаем любовник. Очаква се нашата любовна връзка да премине изпитателен срок в течение на три месеца и в зависимост от степента на постигнатата съвместимост, може да стане и постоянна.
Безусловно, при изтичане на изпитателния срок ще последва дълга подготовка за установяване на тесни отношения и ще бъдат приложени схеми за оценка на отношенията, което ще завърши с промяна на статуса – от любовници в съпрузи. Разходите за кафе и развлечения, първоначално трябва да бъдат разделени поравно между двете страни. По-късно, въз основа на оценка на Вашето поведение, е възможно аз да поема по-голямата част от разходите. Любезно Ви моля да дадете отговор в течение на 30 дни, считано от датата на получаване на настоящето писмо.
В противен случай това предложение ще бъде считано за недействително без допълнително уведомление за това и аз ще започна да разглеждам други кандидатури. Освен това настоящето предложение губи сила в случай на настъпване на непредвидени обстоятелства на непреодолима сила, които могат да попречат за осъществяване на настоящето предложение. Към това се отнасят, но и не се ограничават до: военни действия, стихийни бедствия, законодателни актове, действия на органите на вътрешните работи, националната безопасност и въоръжените сили, целенасочени враждебни действия от страна на Ваши предишни партньори.
Настоящето предложение, както и всички действия, предприети във връзка с него, ще се считат за недействителни в случай на нарушение от Ваша страна на заявените в хода на гореуказаната среща обстоятелства и гаранции, към които на първо място се отнасят:
1. Вие никога не сте били омъжена; 2. Вие допускате форсиране от моя страна на събития от напълно определен характер; 3. Вие не възразявате срещу санкционирано разделяне на моите сексуални способности с други особи от женски пол.
Ще се радвам, ако в случай на Вашето нежелание да приемете настоящето предложение, Вие предадете това писмо на Вашата сестра.
Предварително благодаря, Искрено Ваш, Подпис (не се чете)"
|