Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Вицове за юристи  (Прочетена 6524 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Н.ХАМБУТЕВА
Потребител
*

Карма: +1/-0
Липсва Липсва

Публикации: 5


« : Юни 25, 2010, 03:10:38 »

 Съдията пита подсъдим за укриване на данъци:
- Вярно ли е, че сте укрил данъци така, както разказа преди малко обвинителят?
- Не, по друг начин ги укрих, но и неговият метод заслужава внимание.
« Последна редакция: Юни 26, 2010, 12:40:59 от Rose » Активен
Yo
Модератор
Самурай
****

Карма: +12/-0
Липсва Липсва

Пол: Жена
Публикации: 103« Отговор #1 : Юли 07, 2010, 03:08:16 »

КАК СЕ ВЛЮБВАТ ЮРИСТИТЕ

"Щастлив съм да Ви съобщя, че се влюбих във Вас в петък, осемнадесетият ден на юни две хиляди и седмата година, в 15: 00, бих искал да ви представя себе си като предполагаем любовник. Очаква се нашата любовна връзка да премине изпитателен срок в течение на три месеца и в зависимост от степента на постигнатата съвместимост, може да стане и постоянна.

Безусловно, при изтичане на изпитателния срок ще последва дълга подготовка за установяване на тесни отношения и ще бъдат приложени схеми за оценка на отношенията, което ще завърши с промяна на статуса – от любовници в съпрузи. Разходите за кафе и развлечения, първоначално трябва да бъдат разделени поравно между двете страни. По-късно, въз основа на оценка на Вашето поведение, е възможно аз да поема по-голямата част от разходите. Любезно Ви моля да дадете отговор в течение на 30 дни, считано от датата на получаване на настоящето писмо.

В противен случай това предложение ще бъде считано за недействително без допълнително уведомление за това и аз ще започна да разглеждам други кандидатури. Освен това настоящето предложение губи сила в случай на настъпване на непредвидени обстоятелства на непреодолима сила, които могат да попречат за осъществяване на настоящето предложение. Към това се отнасят, но и не се ограничават до: военни действия, стихийни бедствия, законодателни актове, действия на органите на вътрешните работи, националната безопасност и въоръжените сили, целенасочени враждебни действия от страна на Ваши предишни партньори.

Настоящето предложение, както и всички действия, предприети във връзка с него, ще се считат за недействителни в случай на нарушение от Ваша страна на заявените в хода на гореуказаната среща обстоятелства и гаранции, към които на първо място се отнасят:

1. Вие никога не сте били омъжена;
2. Вие допускате форсиране от моя страна на събития от напълно определен характер;
3. Вие не възразявате срещу санкционирано разделяне на моите сексуални способности с други особи от женски пол.

Ще се радвам, ако в случай на Вашето нежелание да приемете настоящето предложение, Вие предадете това писмо на Вашата сестра.

Предварително благодаря,
Искрено Ваш,
Подпис
(не се чете)"
Активен

Don't trouble troubles until troubles trouble you!
1000
Модератор
Джедай
****

Карма: +12/-0
Липсва Липсва

Публикации: 204« Отговор #2 : Юли 07, 2010, 05:59:43 »

А как се обясняват в любов:

Мантифицирайки пантомимиката на парадоксалната антропология и базирайки се на солидни аргументи, аз установих, че вие сте една екзотична дама, която внася резонансни чувства в мен.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  
 
Отиди на: