Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Осиновена съм и искам да попитам какво трябва да направя за да установя произход  (Прочетена 2320 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Христина Иванова
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 3

« : Юни 03, 2010, 01:26:46 »

Зравеите осиновена съм и искам да попитам какво трябва да направя за да установя произхода си и какво да съдържа молбата ми до председателя на съда за да поискам достап до архива със делата за осиновяване
« Последна редакция: Юни 03, 2010, 03:28:09 от admin » Активен
Петя
Претендент
**

Липсва Липсва

Публикации: 34

Ел. поща
« Отговор #1 : Юни 03, 2010, 01:38:23 »

Осиновителите или навършилият пълнолетие осиновен, могат да поискат от окръжния съд, постановил решението за допускане на осиновяването, да им бъде предоставена информация за произхода на осиновения, когато важни обстоятелства налагат това. Окръжният съд в съдебно заседание при закрити врати, след като изслуша рождените родители на осиновения и заключението на прокурора, се произнася с решение.
Решението на окръжния съд може да се обжалва по общия ред
Активен
brankovpernik
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

« Отговор #2 : Юни 16, 2010, 05:31:18 »

ami znaeteli 4e e po dobre dane znaete    proishodasi   povqrvaitemi taka e nai dobre za vas as sa6to imam dete osinoveno i znam za kakvo stava vapros  6te sajelqvate Тъжен

Моля пишете на кирилица!
« Последна редакция: Юни 21, 2010, 04:47:42 от Yo » Активен
ani_angel
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

Ел. поща
« Отговор #3 : Август 18, 2011, 07:25:01 »

az sa6to sam osinovena i ne smiatam 4e tova triabva da e taina za deteto. Vseki bi triabvalo da znae proizhoda si i sistemata v Balgaria ne biva da zatrudniava tova. Kak da nameria maika si ako prosto iskam da znam koia tova ne e li osnovatelna pri4ina za6to triabva da se spira tova? Niama li po lesen na4in?
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: