hriska
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
|
« : Май 23, 2010, 05:49:45 » |
|
Zdraveite!Na 21.05.2010g.priqtelqt mi be6e na diskoteka.Po tova vreme negova poznata mu zvani ,za da otide i da i pomogne tai kato nqkolko mom4eta sa q pritesnqvali.toi vednaga oti6al.predi da ide edno ot mom4etata i ydarilo 6amar.priqtelqt mi pital kakvo stava a vaprosnoto mom4e zapo4nalo da se zaqjda i zatova priqtelqt mi mu ydaril edin 6amar.v kraina smetka dvamata se razbrali.No kogato priqtelqt mi se otdrapnal i tragnal da se pribira okolo 5-6 mom4eta(priqteli na gorespomenatoto mom4e)zapo4nali da vikat sled priqtelq mi i da se zaqjdat sled koeto se nahvarlili varhy nego i zapo4nali da go ydrqt.A priqtelqt mi e bil sam sre6ty tqh koleni4il na zemqta ,za6toto go saborili.Otna4alo im ydaril nqkolko 6amara no v posledstvie za da se spasi ot tqh se slu4ilo taka 4e edno ot mom4etata sega e s opstnost za zrenieto s ednoto oko,a na drugo my lipsva 4ast ot yhoto.Priqtelqt mi nqma golemi vidimi naranqvaniq,no cqloto tqlo go boli.Bih bila mnogo blagodarna ako mi otgovorite kakvo stava v takava situaciq,imali posledstviq za priqtelq mi?
|