Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Проблеми с банкови служители.  (Прочетена 2342 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
kiril ivanov
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

« : Април 14, 2010, 02:37:01 »

Здравейте!
Много сериозни проблеми ми създададе банката,с която работя.Преди време изтеглих потребителски кредит,за да построя къща.По прости сметки парите нямаше да ми стигнат,и затова се уговорихме с инспектора да направя ипотека на акт 14 (груб строеж).Банката има такъв продукт.Но когато се стигна до ипотека,след около 4-5 месеца,същия инспектор ми наприказва много глупости.На първо число от месеца ми казва,какви документи трябват за ипотека,а две седмици по-късно ми казва,че банката не прави такива ипотеки!На въпроса ми,как така не прави след като го има,като продукт за физически лица,той ми каза,че информацията в сайта на банката не е вярна.
 След тези му думи,потърсих ресорния директор на банката в София.Директора ми написа така "Искам да Ви уверя,че информацията в нашия сайт е вярна и актуална.Дайте ми по възможност името на инспектора,който Ви дава тази подвеждаща информация".Този директор се опита да ми задвижи нещата,но тези,с които работих провалиха всичко,а за капак мениджера на клона(жена е)ми се обади една вечер между 19-30 с 20-00 часа!Тези хора ме доведоха до неплатежоспособност
 Въпроса ми е,има ли правно основани да заведа съдебно дело срещу банката?Последиците от това за мен са,както финансови,така и здравословни.Това го пиша в болнично легло.
 Всъщност разговарях с мой приятел,юрист,но за съжаление само по телефона.Та той ми каза,че мога да ги съдя(мисля,че спомена чл 209 от НК),но и искренно ми каза,че ще е много трудно и ще струва доста пари.
 Всъщност и кои органи да сезирам.В сайта на БНБ нищо конкретно не открих.
 Моля Ви за мнение и съвет.
 Предварително благодаря!
Активен
Петя
Претендент
**

Липсва Липсва

Публикации: 34

Ел. поща
« Отговор #1 : Юни 02, 2010, 03:12:31 »

Предлагам да си подредите мислите. Обикновено след представяне на Удостоверение от общината за завършен груб строеж, банката ипотекира и отпуска кредита. Директора Ви съдействал, една жена Ви позвънява вечерта. Дай ми точно фактите- аз ще ти дам правото.
Активен
kiril ivanov
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

« Отговор #2 : Юни 20, 2010, 11:07:17 »

Здравейте!
Директора от София прати имейл на мениджера на клона да ме покани на разговор и ако отговарям на условията на Банката да входираме молба за кредит.По време на разговора не ми бе казано дали отговарям на условията,а че няма продукт,който да ми бъде предложен!От София казват точно обратното.Мениджера каза,че ако е поне акт 15,ще направят ипотека.Когато къщата получи и акт 15,започнаха да ме връщат с различни обеснения(няма да ги пиша,защото са глупави)Жената,коята ми се обади е мениджера на клона.Споменах го,защото е меко казано странно да звъниш на клиент петъчен ден 19:30-20:00.
 Това,което имам черно на бяло е "...и по възможност да ми дадете името на кредитния инспектор,който Ви дава тази ПОДВЕЖДАЩА информация".Това са думи на директора в София.Имейла е изпратен до мен и е в електронната ми поща.Писмото на директора е факта,с който разполагам.
 Благодаря за вниманието и успех!
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: