Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Допълнителното трудово възнаграждение за придобит трудов стаж и професионален оп  (Прочетена 1813 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Binka
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« : Декември 29, 2009, 06:54:41 »

Здравейте,
бих искала да се консултирам с Вас, относно приетото от Министерския съвет  ПМС № 147 от 29.06.2007 г. (обн. ДВ, бр. 56 от 2007 г.) за допълнителното трудово възнаграждение за придобит трудов стаж и професионален опит - 0,6 % за всяка година придобит трудов стаж и професионален опит. Имам трудов договор от 29.03.2007г, в който е добавено като условие да получа допълнително възнаграждение 0.6% за всяка година придобит стаж.
На 01.04.2008г подписах допълнително споразумение за изменение на трудовата ми заплата - тя не се промени просто до този момент не ме осигуряваха на пълна заплата, т.е. едно беше декларирано, друго получавах.
Ако сметнем 01.04.2008г е последното  движение по моята заплата дали бих могла да претендирам за изплащане на 0.6% за трудовия ми стаж до момента?
А дали има  някакво задалжение, уредено от закон, за работодателя при повишаване на длъжността на  работника да му повишава месечното трудово възнаграждение?

Благодаря предварително за отговора.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: