Значи отивате в общината от където е лицето, вадите си удостоверение за неследници с това удостоверение подавате молба за актуално състояние за пререгистрация в съда те Ви издават въпросното удостоверение. През това време разкривате наследството и правите доброволна делба като упоменавате че примерно предприятелието на ЕТ-то остава на някои от вас последва пререгистрация в Агенцията по вписванията като се променя физическото лице едноличен търговец и към името на досега действащото се добавя това на този които го е придобил.... това е един от начините но Ви съветвам да се обърнете към адвокат сама... не мисля че ще се оправите ако не сте юрист не искам да Ви подценявам но..... не е чак толкова елементарно като една пререгистрация! УСПЕХ
Благодаря Ви! Информацията, която сте ми написали ми е много полезна! Приятен ден и успех и на Вас!
Не знам дали е във Вашата компетенция, но бих желала да Ви задам още един въпрос. От каква дата трябва да бъдат прекратени трудовите договори? От датата на кончината или от датата на регистрация на новата фирма. Благодаря предварително и дано не Ви отегчавам с въпросите си. Просто имам крещяща нужда от помощ от някой по компетентен от мен!