Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Извънсъдебно споразумение  (Прочетена 16876 пъти)
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
veni
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« : Октомври 26, 2009, 03:17:18 »

Здравейте! Нуждая се от съвет относно следния въпрос: предстои ми дело по Закона за защита срещу домашно насилие. Аз съм ищцата, а баща ми е виновното лице. Решихме да се споразумеем извън съда. Консултираха ни да представим преди делото извънсъдебно споразумение в съда. Моля Ви, пишете ми има ли конкретен образец по който да го напишем и как точно да изглежда.
« Последна редакция: Октомври 27, 2009, 04:41:04 от Rose » Активен
Rose
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 494

« Отговор #1 : Октомври 27, 2009, 04:45:35 »

Няма начин. В случай, че искате да ви напишем споразумението - не става. Това е все едно да отидете в автосервиза и да кажете "колата не работи" или на лекар и да му кажете "лошо ми е".

Но ако искате бланка, то изглежда така.

С П О Р А З У М Е Н И Е

Днес, ................  между:

1. Име, ЕГН, постоянен адрес, данни от Лична карта..............

и

2. “Име, ЕГН, постоянен адрес, данни от Лична карта..............

във връзка с образувано гр.д. No. .................г. по описа на .............................. съд, се сключи настоящето споразумение, с което страните уреждат всичките си взаимоотношения, както следва:

1.       Страните ще прекратят правния спор като се споразумеят .......................
2.     Настоящето споразумение влиза в сила ..........................
3.     В случай, че .........................
4.       

Страните декларират, че след влизане в сила на настоящето споразумение, ще считат че са уредили всичките си взаимоотношения и нямат други претенции.

Настоящето споразумение се изготви в три еднообразни екземплра, по едно за страните и за съда.

За .........................       

Подпис: 

За .........................       

Подпис: 

Активен

usra__ovcova
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 3

Ел. поща
« Отговор #2 : Октомври 29, 2009, 09:19:08 »

Е ,  ако някой  си мисли, че така ще се реши проблема ... действай ! За  да  разбереш впоследствие , че  консултациите  по форумите  са капани  за  наивници   Намигване Усмивчица Ухилен Ухилен Ухилен
« Последна редакция: Октомври 29, 2009, 10:10:45 от admin » Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: