Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Въпрос за непогасените кредити.  (Прочетена 2565 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
jeni
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

Ел. поща
« : Октомври 10, 2009, 05:26:23 »

Здравейте.
В тези времена на криза обвзела не само нашата страна,но и света ме интересува един въпрос свързан с задълженията към банки.
Когато длъжник не може да покрива заемите си предвидени ли са в закона някакви мерки за лишаване от свобода и ако длъжникът няма никаква собственост на свое име по какъв начин те могат да вземат дължимото им?

Предварително благодаря на всеки,който отговори на въпроса ми.
Активен
deian_iotov
Самурай

Липсва Липсва

Публикации: 199

Ел. поща
« Отговор #1 : Октомври 12, 2009, 02:09:32 »

Тази тема и друг път е разисквана!
В затовра за сега не може да исе иде за това няма уредба която да урежда това, но ще чакат кредиторите все някога нещо ще придобие. Все някога ще започне работа, ще получи някой лев по банков път и така!
Активен
jeni
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

Ел. поща
« Отговор #2 : Октомври 13, 2009, 12:02:37 »

Благодаря много,търсих за такива клаузи и в закона за договорите,но не намерих нищо точно за това и реших да задам въпроса за вас,защото май скоро и моите кредити ще влязат в графата на непогасените кредити.
Активен
FunFun
Гост
« Отговор #3 : Октомври 31, 2009, 12:53:10 »

Оки благодаря много.
Само още един последен въпрос от мен
Сумата която виждам в сайта същата ли ще бъде като тази в моята реална сметка или ще се различава?

Сори за може би тъпия въпрос, но когато си нов участник въобще не ти изглеждат тъпи тези въпроси  ПРосто искам да знам във всеки един момент какво взимам и какво давам и каква сума има в реалната ми сметка. ПО този начи ще управлявам парите много по лесно. Нали не искате да фалирам, така ще загубите един клиент
Активен
Trollolle
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« Отговор #4 : Ноември 12, 2009, 04:54:52 »

Толкова ли пък сложен въпрос ви зададох бре момци?
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: