Здравейте. Имам нужда от помоща ви.Пиша а не зная от каде да започна.Но на кратко осем години щастлив брак с детенце на шет годинки решихме че е време за второ.Забременях и започнахме ремонт на една от къщите на свекърва ми.Направихме дома на мечтите ни.родих малкото ангелче и вместо красив живот започна моя ад.Таткото започна да ни тормози.Пислих че е депресиран от детето но се оказа много по сериозно.Докато аз гледах детето подреждах новия ни дом и се готвих эа раждане тои се влювил и потънал в страхотни проблеми.След два месеца кошмар ме изгони заедно с децата. Настани след два дни приятелката си и детето и в нашия дом.Аз с децата ми в момента съм при моите родители. Не ми разрешава да влизам в къщата. там е всичко мое и на децата там е целия ни свят. ПОДИГРАВА СЕ КАТО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ НОСИ ПО ЕДНА ТОРБА С ДРЕХИ.Какво мога да направя.От каде да започна.КАМ КОГО ДА СЕ ОБАРНА.
Ако можете да изложите юридическата страна на въпроса - ок. Иначе съчувствието ни си го имате, ако него търсите.