Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Обжалване на акт за превишена скорост  (Прочетена 10047 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
акт
Гост

Ел. поща
« : Март 25, 2009, 02:56:13 »

Пред кого да обжалвам акта? Пред мен имаше друг шофер, който караше с 130 км. ч., но радара ме засече мене и на извънградско. Мога ли да обжалвам акта или какво да правя, казаха ми, че глобата е голяма? Някой знае ли колко е тази глоба за превишена скорост. Ограничение 90 имаше.
Активен
PoSsitiv3
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

Ел. поща
« Отговор #1 : Май 03, 2009, 10:31:33 »

ем значи ще ти кажа с мен кво стана пък ти можеш да се поучиш
при ограничение от 80 ме снимаха със 105 км. политиката на кат е че до 30 км над обявеното ограничение не те глобяват, но над 30 км / при мен са 35/ ми взеха книжката за 3 месеца глоба и точки. този акт си го получил като са те спрели на място или са те извикали в кат и са ти показали снимка ? ако са те спрели на място и са ти писали акта и си се подписал че нямаш възражения не можеш да обжалваш нищо, ако не си може да събориш акта в съда- липса на свидетели, неправилна информация  и т.н.
ако обаче си отишал в кат и са ти показали снимка с час дата и колко км си карал там обжалването е по сложно
Дано съм ти помогнал
Активен
Rose
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 494

« Отговор #2 : Май 03, 2009, 10:38:01 »

политиката на кат е че до 30 км над обявеното ограничение не те глобяват,...

Това не е вярно:)
Активен

PoSsitiv3
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

Ел. поща
« Отговор #3 : Май 03, 2009, 11:26:14 »

политиката на кат е че до 30 км над обявеното ограничение не те глобяват,...

Това не е вярно:)

ем аз ти казвам как беше при мен Усмивчица и съм убеден че е така просто защото не им се занимава и аз говоря за случаите когато си сниман не за спиране на място Намигване при спиране на място с 30 км отгоре политиката е ясна
Активен
Dean Dimitrov
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« Отговор #4 : Март 31, 2010, 11:46:55 »

тогава каква е политиката? Питам, защото мен ме спряха на място. Имаха радар и камера и ми казаха че са ме заснели с камерата и радара показвал 35 км отгоре в населено място. Писаха ми акт и ми казаха след месец да отида, писах, че нямам възражения. Мога ли да направя нещо по въпроса, или каквото е можало...вече съм го направил?
Активен
T.Borisov
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 8

« Отговор #5 : Септември 22, 2010, 11:03:33 »

Според мен, писането на "нямам възражения" в АУАН не означава, че неможеш да подадеш писменни такива.След "снимка за спомен" си бил спрян само за установяване на водача на МПС за да няма излишна работа по адм.преписка.
Активен

Любител - "Съвета е мой, решението е твое."
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: