Rose
Модератор
Джедай
Липсва
Публикации: 494
|
|
« Отговор #1 : Август 29, 2009, 08:57:43 » |
|
Здравейте, наистина Ви трябва адвокат поне за да му разкажете историята така, както се е случила. Пресъздадена по този начин на мен лично ми звучи невероятно. За това, че сте "въртяли гуми" не може да ви набият.
Според мен основният въпрос е "Къде точно сте въртяли гуми в 12.00 през нощта?'
Защото аз лично живея на не много оживена улица, но все пак широка. И когато след дългия работен ден, когато нервната умора ме държи в полубудно състояние някой самозванец започне да "върти гуми" на улицата или да дава мръсна газ...Какво да ви кажа. Боя тогава ми се вижда малко. Направо стрелям.
Та ет какво ви се е случило, поне според мен. Докато сте въртели гуми явно някой е изпушил, станал е от кревата, погледнал е през прозореца и Ви е запомнил. След това се е облякъл, слезнал е долу при вас и ви е видял къде отивате. Може би дори е запалил и колата си за да ви проследи, ако сте отишли далече. Може би самият той е бил полицай. След това се е обадил на своите приятели полицаи, които са "поели случая" твърде лично.
В цялост те не са прави да бият. И Вие с Вашите приятели сте постъпили като селяндурчета, които плачат за бой, но полицай не може да бие просто така.
Можете да ги съдите, а знаете ли кой искате да съдите? Държавата в лицето на униформените полицаи или цивилния?
|