Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Побой от полицаи  (Прочетена 2114 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
evil_i666
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« : Август 29, 2009, 07:42:35 »

Здравейте имам един проблен, за който бих искал да се консултирам. Една вечер с приятели направихме детска щуротия като приятеля ми с мойта кола завъртя гуми и направи 2 кръгчета, след което спряхме да хапнем -това става в 12 вечерта. идва полицейската кола и на въпрос кой е собсвеника отговарям аз след което следва въпроса ти ли въртя гуми аз казвам не и полицая казва хаиде с мен аз тръгвам от горната страна слиза непознат човек който казва да тази кола вартя гуми и ме удари жестоко в главата пред полицая аз едвам казах не съм аз защо ме биете и полицая също почна да бе бие. аз се дръпнах и побягнах но после спях при колата и им казах не ме бийте полицая отново започна да ме налага по главата после ме закопчаха и продължи да ме пита защо вартиш гуми при което едвам повтарях че не съм после реши че може да бие и останалите ми приятели,защото бяхме 4-ма и момчето което караше каза че то е шофирало- би и него. днес бях на лекар и каза че ми е спукано тъпанчето. Моля ви кажете какво може да се направи по вапроса и защо полицай може толкова жестоко да те бие и защо такъв човек трябва да е полицай. Казаха ми че задължително трябва да ги съдя и аз това искам какви са шансовете ми. Спешно!
« Последна редакция: Август 29, 2009, 08:58:00 от Rose » Активен
Rose
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 494

« Отговор #1 : Август 29, 2009, 08:57:43 »

Здравейте, наистина Ви трябва адвокат поне за да му разкажете историята така, както се е случила. Пресъздадена по този начин на мен лично ми звучи невероятно. За това, че сте "въртяли гуми" не може да ви набият.

Според мен основният въпрос е "Къде точно сте въртяли гуми в 12.00 през нощта?'

Защото аз лично живея на не много оживена улица, но все пак широка. И когато след дългия работен ден, когато нервната умора ме държи в полубудно състояние някой самозванец започне да "върти гуми" на улицата или да дава мръсна газ...Какво да ви кажа. Боя тогава ми се вижда малко. Направо стрелям.

Та ет какво ви се е случило, поне според мен. Докато сте въртели гуми явно някой е изпушил, станал е от кревата, погледнал е през прозореца и Ви е запомнил. След това се е облякъл, слезнал е долу при вас и ви е видял къде отивате. Може би дори е запалил и колата си за да ви проследи, ако сте отишли далече. Може би самият той е бил полицай. След това се е обадил на своите приятели полицаи, които са "поели случая" твърде лично.

В цялост те не са прави да бият. И Вие с Вашите приятели сте постъпили като селяндурчета, които плачат за бой, но полицай не може да бие просто така.

Можете да ги съдите, а знаете ли кой искате да съдите? Държавата в лицето на униформените полицаи или цивилния?
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: