Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: как са се справя заблудиха ме  (Прочетена 1644 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ваня хр
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« : Август 02, 2009, 04:59:32 »

От 29.07 2007г до 29 .07 2009г излязох по маичинство няколко дни преди изтичането му  се обадих на работодателя да го  подсетя ,че то изтича .Тои ми каза че е закрил моята длъжност и ще ми прекрати договора . На  30 .07 2009г отидох във фирмата където ми връчиха предизвестие със задна дата/от 29.06 2009  до 29.07 2009г по  чл  328/подписах го.След няколко дни ме помолиха да се явя отново там и ме помолиха да си пусна молба за платен отпуск .Приех  .Помолиха ме да напиша в молбата ;след изтичане на платеният ми отпуск моля да бъда освободена по взаимно съгласие 'Въпроса ми е не противоречи ли след изтичане на предизвестие да ползвам платен отпуск и как предизвестие по 328 и молба по взаимно съгласие.не е ли това класически пример за измама.какво да направя нямам заповед за уволнение но предполагам че ще ми напишат чл.325 тогава какво да подписвам ли или първо да се обърна към ИТ.л.мога ли да се позова на това 27. Унищожаеми са договорите, сключени от недееспособни или сключени от техен представител без спазване изискванията, установени за тях, както и договорите, сключени при грешка, измама, заплашване или крайна нужда
« Последна редакция: Август 03, 2009, 02:40:09 от ваня хр » Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: