Пояснявам следното : трудовото ми правоотношение е прекратено със заповед (писмена) считано от 08.06.09г. Преди това работодателят ми ми направи предложение за прекратяване, което аз приех като оформих писмено съгласието си. В самата заповед за прекратяване на трудовото ми правоотношение е уговорено обезщетение от четири брутни заплати, което следва да ми бъде изплатено в едномесечен срок считано от датата на прекратяване (08.06.09г.). В уговореният едномосочен срок визираното по-горе обезщетение не ми е изплатено, както и полагащото ми се трудово възнаграждение за месец май и остатъка от месец юни ( пет работни дни, в които съм полагал труд). След изтичане на едномесечният срок, т.е. до 08.07.09г. уговореното обезщетение не ми е изплатено, нещо повече получих писмена искане от страна на работодателят ми, че следва да дам писмени обяснения за това, че не съм се явил на работа на 09.07.09г. и 10.07.09г.( предполагам, че работодателят ми не смята да ми заплати паричното обезщетение и счита, че трудовото ми правоотношение е възстановено съгл. чл.331, ал.3 от КТ). Аз вече имам други служебни ангажименти и не смятам да се връщам на длъжността, която заемах преди освобождаването ми на 08.06.09г. Считам, че настоящото пояснение е достатъчно, за да получа компетентен отговор.