Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 : Юни 03, 2022, 03:59:17  
Започната от ivanpasho33 - Последна публикация от ivanpasho33
Привет. Предстои ми да замина за чужбина да работя за летния сезон като тракторист. Знам,че ще работя с модел трактор  Серия Maxxum, някой има ли впечатления от тази модел трактор и как върви работата с него. Аз не съм карал такъв и искам да съм максимално подготвен.

 22 
 : Май 17, 2022, 07:00:40  
Започната от pbangov - Последна публикация от pbangov
Здравейте , бих искал да попитам кога се изплаща обезщетение по КАСКО при извършване на ремонт , преди ремонта или след извършен ремонт . Или с други думи , сам ли трябва да платя щетите по ремонта на автомобила и след това да чакам да ми изплатят разходите или трябва преди започването на ремонта застрахователя да изплати договореното обезщетение ?
Застраховател е ДЗИ , експертна оценка .
Благодаря

 23 
 : Май 12, 2022, 10:17:12  
Започната от ivanpasho33 - Последна публикация от peterivanov14
Привет. Много добри стоки, на добра цена си закупих за моя офис от itt shop bg . Последната поръчка си купих плот за старото ми бюро, реших да не се разделям още с него.

 24 
 : Май 11, 2022, 09:38:19  
Започната от ivanpasho33 - Последна публикация от ivanpasho33
Привет. Професията ми е адвокат по наказателно право и с още един авер си взехме помещение,което да превърнем в наш офис. Търсим  магазин за офис аксесоари, по-големите неща ги имаме и сега остана довършителната част по обзавеждането. Добре ще е ако може онлайн да се поръчат,за да приключим по-бързо. Ако имате добри предложения  ще се възползвам от тях, благодаря.

 25 
 : Май 06, 2022, 07:46:57  
Започната от peterivanov14 - Последна публикация от ivanpasho33
Здравей приятел. Кофти за колата ти,че се е счупила. Ние мъжете страдаме по колите си все едно гаджето ни е зарязало, ама няма как особено като ти трябва и за работа. Бих ти предложил да погледнеш сайта на greenrentacar.bg те залагат на хибридните автомобили предимно.

 26 
 : Май 05, 2022, 07:33:16  
Започната от peterivanov14 - Последна публикация от peterivanov14
Здравейте. Случи се да остана без кола за месец,докато се ремонтира моята. Търся добра фирма за рент а кар, която да предлага хибридни автомобили. Сега е момента  да изпробвам нещо ново и различно.

 27 
 : Април 28, 2022, 01:20:31  
Започната от MariaPetkova - Последна публикация от MariaPetkova
Здравейте колеги,
Моля за малко помощ, във връзка с възникнал казус:

Възможно ли е решение за отнемане на лиценз, издадено от УС на БНБ да се обжалва на първа инстанция пред Административен съд или винаги решенията на БНБ се обжалват директно пред ВАС?

Моля за конкретната разпоредба, в която се визира същото.

Благодаря.


 28 
 : Април 15, 2022, 07:20:51  
Започната от ivanpasho33 - Последна публикация от peterivanov14
Здравей Ванка. Браво на теб,че си ориентиран към бъдещето и мислиш за околната среда.  За твоето пътуване ти препоръчвам да разгледай сайта на https://greenrentacar.bg/2-avtopark   Хибридните автомобили отделят до 1/3 по-малко Co2 емисии, с минимално замърсяване на въздуха, те са предпочитан избор за управление в цяла Европа днес. Успех и приятен път.

 29 
 : Април 14, 2022, 07:25:11  
Започната от ivanpasho33 - Последна публикация от ivanpasho33
Привет. Предстои ми пътуване по работа в чужбина,но ще го съчетая и с малко почивка. За целта си търся  фирма за коли под наем за чужбина. Много бих искал да пробвам хибридна кола, смятам че в тях е бъдещето.Трябва да  бъдем по-отговорни към околната среда.

 30 
 : Март 28, 2022, 02:26:28  
Започната от WrathfulSwiftie - Последна публикация от WrathfulSwiftie
   Здравейте, след като в МВР и административния съд не успяха да представят каквито и да е логични доводи, реших да подам жалба до Върховния административен съд за да видя какво ще измислят от там. Става въпрос за правото на гражданите да използват огнестрелни оръжия за самозащита и прецедентите до които могат да доведат тълкуванията на родните съдии и установенета практика. Ако погледнете статистиката за excess death в България, противно на официалните данни, излиза, че най-смъртоносния пик на COVID е бил първият - именно когато правителството на своя глава, без подкрепящи доказателства, реши да ограничава правото на движение на гражданите и в резултат всички се събираха тайно по домовете си, а не навън. Сега една малка, но шумна, партия пък има желание да освобождава клета България от съюзниците ни. Държавните органи не би трябвало да имат властта да отнемат права от хората на произволни принципи, просто понеже така искат.

   Понеже адвокатите с които говорих или нямат никакъв опит с касационни жалби, или просто не им се занимава да приподписват провокативни такива, исках да попитам дали някой тук има желанието и възможността да ми помогне. Намерих адвокат който се съгласи да я приподпише, но София ми е на другия край на страната. Ако някой е съгласен да приподпише тази жалба и да изготви пълномощното, бих се радвал да ми прати лично съобщение за цената и за да се уточним за детайлите. Предимно ме интересува дали е възможно да стане по електронен път, или ако някой е от северната част на страната.

Линкче: https://www.docdroid.net/mu2Tf9Y/jalba111-pdf

Искам да изясня някои неща:
- Дали лично аз ще мога да притежавам оръжие или не, вече не ме интересува толкова понеже след няколко месеца заминавам от България.
- Тук не става въпрос за диво хоплофилство, а дори напротив. Искам да се премахне шуробаджанащината благодарение на която хора близки на началниците на районни управления и служители на МВР се ползват с привилегии, а нормалните граждани - не.
- Да се прекрати практиката съдилищата и изпълнителната власт да си придават правомощия каквито не им се полагат и с които нарушават разделението на властите в страната (да ограничават права на гражданите без обосновка).
- Желая, законово, придобиването на огнестрелни оръжия да бъде по-трудно, но все пак възможно за психично здравите граждани които искат да се отбраняват.
- Ако някой юрист реши да подаде собствена жалба спрямо съдебната практика на Върховния административен съд много бих се радвал.

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10