Интернет - кафене за юристи

Административно право => Данъчни и финансови въпроси => Темата е започната от: ivailo73bg в Април 24, 2015, 12:02:57Титла: Справка в кредитния регистър
Публикувано от: ivailo73bg в Април 24, 2015, 12:02:57
Здравейте, тъй като съм доста бос в тази материя, дори не знам дали това е най-правилното място да пусна темата, моля ако има по-добра някой модератор да я премести.

Става въпрос за справка в кредитния регистър, искам да получа справка със всички задължения които дължа, някъде за да мога да ги приключа, и да спя спокойно както се казва. Проблема е, че единствено намерих такава в бнб (http://bnb.bg/aboutus/auonlineservices/AU_AS_CR_REGISTER_PERSON_BG), но ми се струва доста ангажиращо, тъй като не съм в София, а документите трябва да минат нотариални заверки и прочие.
Възможно ли е същата справка да ми издадат и в някоя банка. От опит знам, че при кандидатстване за кредит се прави такава от всяка банка, дали и те минават по същия ред?
Питах единствено в райфайзен банк, но служителката беше много изненадана и каза че такива услуги не предлагат. Има ли някой запознат, да ме просветли.