Интернет - кафене за юристи

Други => Обучение => Темата е започната от: masos в Април 11, 2012, 03:46:55Титла: Сборник "Публичноправни науки"
Публикувано от: masos в Април 11, 2012, 03:46:55
Уважаеми колеги,

Във връзка с предстоящия държавен изпит по публичноправни науки бих искал да ви представя един утвърден и изчерпателен източник за подготовка:

Сборникът “Публичноправни науки”
Автор:
Атанас Атанасов, http://www.legaltheory-forums.org

Съдържание

За пръв път в един цялостен сборник са обединени тематични разработки по конституционно право, административно право и процес, финансово и данъчно право, и то с единствена цел - подготовката за държавния изпит по публичноправни науки.

Сборникът “Публичноправни науки” обхваща всички 65 въпроса от конспекта, развити в пълнота и съобразени с формата на държавния изпит.

Съдържанието на сборника следва плътно структурата на актуалния конспект. Това се отнася както до отделните теми, така и до подточките по всеки един въпрос. Разпределението не е извършено просто формално, а е изяснена връзката между отделните въпроси и основните моменти в тях.

Дизайн

"Публичноправни науки" е издържан в най-добрите практики на дизайн и предпечат.

На този адрес: http://elaw.bg/publichnopravni-nauki/9-dizain-i-izrabotka (http://elaw.bg/publichnopravni-nauki/9-dizain-i-izrabotka)
можете да видите как всъщност изглежда книгата.

Актуалност

Последното издание ще отразява актуалното българско законодателство към 01.05.2012 г. Едно от уникалните предимства на сборника е редовната актуализация на съдържанието по e-mail.

Цена

Цената за сборника е 29.99 лв. и се заплаща при получаване на книгата. При предварителна заявка (преди 07.05.2012 г.) ще получите и безплатна доставка за цялата страна.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА

Най-добрият начин да сте сигурни относно Вашето копие от сборника е да го заявите предварително на адрес: elaw.bg (http://elaw.bg/) .

Сборникът излиза от печат на 15.05.2012 г.

Продажбата му ще се осъществява само през сайта elaw.bg (http://elaw.bg/).


(http://elaw.bg/images/stories/cover2012.png) (http://elaw.bg/)