Ако желаете да се включите във форума, добре е да се регистрирате. Като регистриран потребител Вие ще може да се възползвате от пълната функционалност на форума. Регистрацията ще Ви позволи да изградите свой собствен профил и да използвате интегрираната система за лични съобщения, да се абонирате за новини при нови мнения във форумите, да следите Вашата статистика и още много други опции, които са недостъпни за нерегистрираните потребители.

  1. Как да се регистрирате
  2. Страница за регистрация

Как да се регистрирате

Да предположим, че влизате в този форум като Гост и желаете да се регистрирате. До страницата за регистрация може да достигнете по 2 начина:

  • Чрез бутона Регистрация от основното меню.
  • Чрез линк от страница с предупреждение, когато се опитате да достигнете до секция, която е разрешена само за регистрирани потребители .
Внимание!
Само регистрирани потребители имат достъп до тази секция.
Моля, въведете данните си за Вход или се регистрирайте .

Страница за регистрация

Регистрация - Необходима информация
Изберете потребителско име:
Използва се за вход във форума. След като се регистрирате и влезнете във форума, може да промените името, което ще се показва.
Email:
Адресът на електронната поща трябва да бъде валиден.
Изберете парола:
Повторете паролата:
Тук са написани условията, които трябва да прочетете и с които трябва да се съгласите, ако желаете да се регистрирате във форума!


На страницата за регистрация Вие трябва да въведете желаното от Вас потребителско име, парола и e-mail адрес, който може да укажете да бъде скрит от останалите потребители.

  • След като правилно сте попълнили формата, съгласили сте се с условията и сте натиснали бутона Регистрация, форум-системата ще Ви изпрати писмо с линк за активация и инструкции. Ако сте подали грешен e-mail адрес или по някаква друга причина не сте получили писмо с линк за активация, може да ползвате линка Изгубен регистрационен е-мейл? от най-лявото поле под шапката на форума