След като приключите с регистрацията вие ще можете да влезете в сайта като регистриран потребител за пръв път. След това, можете да изберете дали да останете логнат неопределено време или да излезете в края на първото си посещение.

  1. Вход
    1. Екранът за Вход
    2. Бързият вход
  2. Изход
  3. Забравена парола

Вход

Независимо дали сте новорегистриран или просто сте излезли при предишно посещение, имате избор между два екрана за вход - екранът за вход и бързият вход.

Екранът за Вход

Тъй като този екран (достъпен през опцията Вход на главното меню) е не само мястото, където отивате нормално след завършване на регистрацията, а също така е и първото нещо, което ще видите във форум, който е само за членове, ще опишем първо него:

Вход
Потребителско име:
Парола:
Продължителност на сесията в минути::
Запомни потребителското име и парола::
Забравена парола??


Потребителско име и Парола са ясни сами по себе си.Продължителност на сесията в минути: просто казано са минутите, през които cookie-то, което се грижи да стоите като логнати във форума, ще е валидно, преди да изтече срока му и да е нужно да влизате пак. Тук не се препоръчва да въвеждате твърде дълго време, ако ползвате компютър, на който може да сядат и други хора, тък като можете да забравите да излезете, но може да решите да изберете Запомни потребителското име и парола, ако никой друг не ползва вашия компютър.

Бързият вход

Това е кутийка за бърз вход, която ви позволява да влезете от всеки екран. Нейната позиция е в свиваемата секция най-отгоре. Ако не можете да я видите и не е просто свита, може или да не е разрешена въобще (в този случай трябва да използвате Екранът за вход от главното меню) или вече сте влезли, като в този случай главното меню трябва да съдържа Изход вместо Вход!).


Името и паролата запомни

За да използвате кутийката за бързо влизане, въведете потребителското си име и парола, изберете за колко време системата да ви запомни и натиснете Вход. Забележете, че Завинаги, а така също и Запомни потребителското име и парола, означават просто казано, че компютърът на който сте в момента, трябва да помни, че сте влезли, а не че трябва или ще бъдете вътре във форума през цялото време!

Изход

Когато сте свършили дейността си във форума, можете да решите да излезете. Ако споделяте компютъра с някой друг, не е добра идея да оставате логнати във форумите. Изберете опцията Изход от главното меню и форума трябва да ви изкара, 'превръщайки' ви веднага в Гост, изчиствайки потребителското име от потребителите, които са на линия и предпазвайки вашата идентичност на форумите докато решите да влезете пак.

Забравена парола

Ако се опитвате да влезете във форума, но сте забравили или загубили паролата си, можете да решите проблема си чрез функцията за забравена парола от екрана за вход.

Напомняне за парола
Не можете да получите старата си парола, но можете да си сложите нова като използвате линк, който ще получите по e-mail. Можете също така да си сложите нова парола, ако отоговорите на вашия таен въпрос.
Потребителско име/e-mail:

Можете да укажете потребителско име или вашия e-mail адрес - само трябва да изберете правилната опция и след това натиснете бутона Изпрати за да ви се изпрати e-mail, който ще съдържа линк, за да си сложите нова парола. Също така, възможно е да се избегне този e-mail, ако сте въвели таен въпрос и отговор, но моля, имайте предвид, че всеки може да отговаря или да налучква (например отговорът на въпроса 'Кой е първият цвят на дъгата' - е пример за много лош избор)!