Общи условия на LawsBg в раздел "Каталог: Адвокати"

1. Каталогът е предназначен единствено за:

  • Адвокати;
  • Адвокатски кантори, дружества, съдружия;
  • Консултантски фирми, ползващи услугите на адвокати;

1а. Каталогът не е предназначен за лица с дейност, различна от юридическата, както и за търговски дружества, които извършват консултантски правни услуги.

2. Вписването в каталозите е безплатно и изисква регистрация. Обявите със статус "ВИП" също са безплатни. Този статус се предоставя на потребители, които са взели участие при изграждането на сайта или са активни потребители във форума.

3. Вписването в каталозите се извършва ръчно от администратор след заявка от страна на потребителя. Възможно е забавяне.

4. Заявката се изпраща чрез формата за заявка. При заявяването следва задължително да се посочи регион. Регионът се посочва по следния начин:

  1. Избира се линка за избор на регион;
  2. Избира се съответния град;
  3. Натиска се бутона за потвърждение.

Т.е. регионът трябва да бъде веднъж избран и още веднъж потвърден преди да се потвърди окончателно заявката.

5. Освен региона, задължителни данни при попълване на заявката са името на адвоката или адвокатското дружество и данните за контакт.

6. Модераторът може да откаже побликуването на лого, снимка или предоставянето на връзка към интернет сайт, дори те да са коректно заявени от потребителя. Модераторът има право по всякакъв начин да редактира обявата с цел добиването на по-пълен и завършен вид, да форматира текста и да прави други промени, които не засягат смисъла и съдържанието на предоставения текст.

7. По всяко време потребителят има възможност да заяви изтриването на текстовете в обявите, както и да редактира сам съдържанието. В случай, че отразяването на обновените текстове се забави, ползвайте формата за контакт.

8. С натискане на бутона "Добавете", потребителят се съгласява предоставените от него данни да бъдат публикувани.