Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: 5 интересни джаджи, които е полезно да имате удома  (Прочетена 120 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
hideboom
Претендент
**

Карма: +0/-0
Липсва Липсва

Публикации: 42


Ел. поща
« : Септември 21, 2021, 11:46:03 »

Прахосмукачка робот

Тези компактни домашни помощници ви помагат да поддържате дома си чист, дори когато нямате достатъчно време. Робо прахосмукачките разполагат с множество функции и различни режими на работа, които ги превръщат в изключително удобни и полезни за домакинството уреди. Моделите от висок клас могат да правят карти на дома ви, като по този начин лесно се ориентират из стаите и почистват автоматично, дори когато вие не сте си вкъщи. Някои робо прахосмукачки дори предлагат опция за измиване на пода. Времето на добрия стар парцал вече е преброено!

Гласов асистент

Гласовите асистенти, разработени от големите технологични компании като Amazon и Google, също набират значителна популярност. Те отлично съчетават множество функции, а също и помагат да се забавлявате. Умните асистенти могат да направят много неща – от това да запомнят списъка с продукти, до това да отговарят на въпроси като “Какво е времето?”, да играят с вас на игри или да пускат музика. Те са отличен помощник за всеки, които е избрал да превърне жилището си в “умен” дом, защото с помощта на гласовите ви команди, може да управлявате всеки смарт уред вкъщи. Лесно и удобно!
Пречиствател за въздух

Тези компактни електроуреди започват все по-често да се появяват в домовете ни и имат потенциала да се превърнат в нещо толкова обичайно, колкото например е микровълновата печка. Това се дължи най-вече на тяхното предназначение, а именно да пречистват въздуха в стаята, улавяйки фините частици и алергени. За съжаление, особено в големите градове, замърсяването на въздуха е съществуващ и сериозен проблем, който се прехвърля и в домовете на хората. Особено неприятно е за тези, които страдат от тежки алергии или проблеми с дихателните пътища. Затова пречиствателите за въздух са едно практично и необходимо решение за всеки градски дом.

Кана за филтриране на  вода

Следващият полезен уред, който придоби голяма популярност напоследък, това са каните с филтри за пречистване на вода. Всички знаем, че консумацията на достатъчно количество вода е от изключително важно значение за пълноценното функциониране на човешкия организъм. Подобно на проблема с въздуха, в питейната вода, която тече в домовете ни, обикновено има различни примеси, които могат да имат неблагоприятно влияние върху здравето.
Източник топновини
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  
 
Отиди на: