digitalworldlife7
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
|
« : Август 19, 2021, 05:07:51 » |
|
Здравейте ! Искам да направя сайт, в който ще има статии. Статиите ще бъдат на тема – какво е Витамин А и за какво е полезен, ползи от определена храна, какво е анемия и как се лекува ? Какво е AST изследване ? Идеята е, че аз не съм медицинско лице и няма как да напиша научна статия какво е витамин А и за какво е полезен и всички други изброени по-горе. Това означава, че аз трябва да ги взимам от различни сайтове от 3-4-5 сайта (например някои лаборатории), като взимам от всеки сайт по-малко и променям думите и словореда. В сайта ще се продават на по-късен етап витамини, добавки и др продукти (след издаване на всички разрешения). Може ли да имам проблем с авторските права, като се знае, че съм взимал от други сайтове информация, а също в сайта продавам продукти ? Какво да на направя ? 1. Да копирам цялата статия и да напиша от кой автор и от къде съм я взел ? 2. Да копирам цялата статия, но след одобрение от автора на статията и да напиша от къде съм я взел 3. От 3-4 сайта да взема различни изречения, да сменя словореда и да използвам на места други думи и да не цитирам никого ? 4. друго
Целта ми е да създам форум за някои заболявания, където хората ще могат да си споделят информация във форума, защото много от групите им ги затвориха във фейсбук, понеже са споменали думата ваксина и подобни неща (не са антиваксъри) + статии, където ще могат да намират лесно информация за храни, витамини, изследвания и други неща. Ще продавам продукти в сайта, за да мога да имам някаква печалба, за да поддържам сайта и целта ми не е толкова да правя пари, всъщност дори искам да предложа най-ниските цени, ако е възможно, за да може хората да си купуват по-евтино. Проблема е описан по-горе за авторските права със статиите.
|