Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Слушалка за преписване е една от най-честите практики при изпити  (Прочетена 161 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
hideboom
Юрист
***

Карма: +0/-0
Липсва Липсва

Публикации: 57


Ел. поща
« : Август 02, 2021, 11:31:59 »

Слушалка за преписване е една от най-честите практики при изпитиВсеки, на когото се е налагало да използва подобни методи по време на изпит, знае колко напрягащо би могло да бъде това начинание. Притеснението и стресът от това да не бъдем хванати си казват своето – често дори това са причините, поради които студентите предпочитат да разчитат на късмета, отколкото да ползват услугите на слушалка за преписване. Ако все пак сте решили да рискувате, то днешната статия има за цел да хвърли малко повече светлина по темата – ще разясним как точно работи тази слушалка за преписване, тъй като именно тя е най-честият метод за помощ, до който прибягват студентите.

Самата слушалка за преписване е замислена така, че да бъде максимално незабележима – тя се поставя дълбоко в ухото в близост до тъпанчето и така шансът тя да бъде видяна или засечена от някого е минимален. Макар и носещият я да чува ясно и отчетливо гласа, идващ от нея, категорично споменаваме, че околните не биха могли да доловят тези звуци. Този факт я прави именно най-предпочитания метод за преписване.

Възможността в устройството на бъде поставане SIM карта решава и още един проблем – често по време на изпит биваме накарани да предадем мобилните си телефони, което би осуетило целия процес. Ако вашата слушалка за преписване поддържа карта обаче, това няма да се случи – тя е снабдена с функцията на автоматичния отговор при входящо повикване.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  
 
Отиди на: