mamoto
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
 |
« : Февруари 27, 2017, 02:48:10 » |
|
Здравейте имам следния проблем.Декември месец 2011 г сключих договор с Макс телеком за мобилен интернет след като попълних онлайн форма ми се обадиха по телефона и ми казаха че тази услуга където искам може да бъде осигурена от тях (3G високоскоростен интернет) живеех в Овча купел тогава .Дойде някакъв куриер даде ми един плик и ми каза да се подпиша на един лист като доста беше забързан и припрян.подписах листа като си мислих че е за доставката и платих 30 лева за месец (такса) . същият ден включих устройството с намерението да го изпробвам.Беше голям зор интернета се губеше прекъсваше индикатора на мрежата светеше жълто а те ме уверяваха че имаше 3G връзка.след като реших да изпробвам скороста на интернета като си отворя пощата и установих че е много бавен и трябваше да изчакам от порядъка на 2 3 минути за да зареди страницата и така няколко дни след което Януари получавам смс че дължа още 15 лв незнайно за какво.Опитвах се да им обясня че услугата не отговаря на това което те ми казаха и искам да прекратя отношемоята си с тях , те така и не взех под внимание нещата и само се оправдаваха с някакви неща. Януари 2017 когато се опитах да си изтегля пенсията от ТЕЛК ми казаха от банката че имам запор за 1005лв намерих съдя изпълнителя писах майл до него и тя отблокира сметката ми след което ми пратиха по майла писмо за доброволно плащане на дължимата сума.Моля дайте съвет как да процедирам имам решение отТЕЛК 95% инвалидност за което получавам 141 лв пенсия и 18.50 лв за лекарства.След като обясних ситуацията как е ми зададаха следния въпрос Ще платите ли доброволно? е питам аз как да стане това при положение че тези 160 лв са крайно недостатъчни за лечението ми.Не съм трудоспособен и нямам никакви доходи живея при родителите си и те ме гледат от година след като претърпях тежка химеотерапия. Моля дайте ми съвет как да процедирам и какви са последствията за мен в такъв случай
|