fandakova
Потребител
Липсва
Публикации: 2
|
|
« : Май 22, 2014, 11:56:46 » |
|
Здравейте, имам сериозен проблем и имам нужда от съвет. Накратно, но пак подробно ще ви разкажа неволята си, защото се нуждая някой да ме посъветва и информира. Цял живот аз и брат ми сме гледани от баба ни и дядо ни, защото майка ни просто ни е родила и ни е оставила в ръцете на родителите си те да ни гледат. И така 25 години, те имат едно жилище, което всички знаехме, че искат да оставят на мен и брат ми. За нещастие преди няколко години дядо ми се спомина и майка ми автоматично стана съсобственик с баба ми и брат си. Преди няколко месеца и баба ми почина и остави всичко така и не подсигури мен и брат ми. Сега майка ми и вуйчо ми са собственици на жилището. Вуйчо ми знае, че това жилище е за мен и брат ми и е готов да ни го препише по всяко време. Но майка ми едва ли.... Ние с нея не се разбираме, аз не контактувам мнгоо с нея, защото съм много наранена от това, че никога не ми е била майка. Говоря с нея само защото сега искам да взема дома си. Тя не ни обича, не се грижи за нас и не ни помага, откакто сме сами. Алкохоличка е и живее с един мъж повече от 10 години. Идеята ми е такава - аз трябва да я накарам да подпише и с вуйчо ми да дарят жилището на мен и на брат ми, но не искам да се ангажирам с това, тя да ползва правото да го ползва. Кажете ми, моля ви, има ли някаква клауза, чрез която да не нося отговорност да я гледам, докато е жива и да не може тя да идва да живее там. Не искам да имам нищо общо с нея и не искам тя да идва в домът ни, защото всичко в него е купено от баба ми и мен, аз поддържам домът, аз му плащам данъка, за всичко се грижа аз с малко помощ от брат ми, защото тойс ега няма постоянна работа. Искаме просто да живеем спокойно без нея и да запазим дома на хората, които цял живот са го изграждали за нас. Благодаря предварително на всеки, които ме информира и ми даде съвет
|