Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Как да получа чип/ключ/ за входната врата на блока?  (Прочетена 1456 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
todorb2000
Потребител
*

Карма: +0/-0
Липсва Липсва

Публикации: 3


Ел. поща
« : Ноември 09, 2013, 05:02:20 »

С нотариална покана поканих управителя на етажната собственост да представи документи, както и да потвърди или отрече дадени факти и обстоятелства. Същият не се яви, и бе съставен протокол от нотариусът.
Нямам достъп до жилището си, като не ми е предоставен електронен чип и не мога да влизам свободно в сградата през врата с електронна брава, а в същото не мога да изпълнявам задълженията си като собственик по чл.6 от Закона за управление на етажната собственост, тъй като не се обявяват вноските по чл.11, ал.1, т.5 или т.7 от ЗУЕС, като официално не се обявяват разходите, а от тук и съответните вноски.

Подадох жалба до съда като ищец по нотариална покана, като в петитума поисках да ми бъде връчен чип за входната врата. От съда поискаха да водя дело и го образуваха, но аз подадох изявление по чл.102 от ГПК, че искам достъп до жилището си и поисканите протоколи, описани в нотариалната покана.
Указах на съда, че нямам достъп до решенията на общото събрание за да водя дело против управителя, и така не мога да подам искова молба. Има прокурорски акт за недадения чип, където се отказва образуване на досъдебно производство.

Очаквам решението на съда!
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  
 
Отиди на: