Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Въпрос за съставен акт от КАТ  (Прочетена 1643 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
bo_91
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

Ел. поща
« : Ноември 04, 2013, 11:48:26 »

Бих искала да задам въпрос свързан със съставен акт от КАТ...Преди почти 3 години от КАТ ми съставиха акт за невалидна застраховка "гражданска отговорност".Не съм ходила в кат да си получа наказателното постановление,не съм го получила и на адрес,не съм заверявала и акта всеки месец.Реално от 3 години нямам син талон.Въпроса ми е ако има някой запознат да ми каже,колко време е давността на акта и след определения срок мога ли да си взема талона(синия талон към книжката) Ъ? Благодаря предварително...А помежду другото и в акта има грешка,но не бях запозната с това в 30дневния срок в който можех да обжалвам....това има ли някакво значение....Благодаря
Активен
РОБЕРТ АНДОНОВ
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 5

« Отговор #1 : Декември 06, 2013, 12:37:32 »

Наказващият орган е длъжен да се произнесе по административнонаказателната преписка в месечен срок от получаването й.Това означава,че има наказателно постановление.Вие не сте обжалвали наказателното постановление,доколкото разбирам.Трябва да видите от коя дата влиза в сила и съответно паричната санкция,която Ви е наложена,предполагам,че се касае за такава,се погасява по давност,но това вече е друга тема.
« Последна редакция: Декември 06, 2013, 03:33:49 от РОБЕРТ АНДОНОВ » Активен

АДВОКАТ РОБЕРТ АНДОНОВ
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: