Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Казус Наемодател - Наемател  (Прочетена 1927 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
rradev
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

Ел. поща
« : Август 05, 2013, 03:49:55 »

Здравейте,

Имам следния казус с моя Наемодател на търговски обект, имаме договр с него за 4 години, с възможност за прекратяване чрез два месеца предизвестие, но също така има и клауза според която, всички допълнителни споразумения сключени между нас, става неизменна част от договора, съответно аз му направих завление към него за прекратяване по взаймно съгласие с едномесечно предизвестие, като съответно той се съгласи и подписа въпросното заявление, а сега ми твърди, ми аз не го бях чел.... искам да попитам, правото ли съм си, да не заплащам наем за следващия месец, при положение, че съм му дал заявление за взаймно съгласие и това, че не го е прочел и го е подписал, не мисля, че е мой проблем, поправете ме ако греша?

Поздрави,
Радослав Радев
Активен
leonskia
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 526

WWW Ел. поща
« Отговор #1 : Август 12, 2013, 12:37:52 »

Закона предвижда хипотези, при които изявлението на страна по договора може да отпадне.
За да се отговори с категоричност на питането Ви, разбира се следва да се съобразят редица обстоятелства.Как е дал съгласието си, какво е точното съдържание на отправеното от вас предизвестие и т.н.
Съветвам ви да се обърнете към колега, тъй кто информацията изложена тук от Вас е оскъдна.
Активен

Dixi et animam salvavi
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: