Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Нов курс по юридически английски! Комбинира онлайн обучение със семинари  (Прочетена 4987 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
sandra145
Потребител
*

Карма: +0/-0
Липсва Липсва

Публикации: 1


« : Октомври 13, 2012, 09:34:03 »

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ГЪВКАВ, ДОСТЪПЕН И ВИСОКОЕФЕКТИВЕН КУРС ПО ЮРИДИЧЕСКИ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Новият курс по юридически английски език на ФУАА комбинира по изключително продуктивен начин дистанционно обучение и семинарни занятия. Обучаемите натрупват постъпателно знания в удобно за тях време посредством виртуална среда за обучение в онлайн контакт с преподавателя, и прилагат наученото веднъж седмично в семинарни занятия, като участват в учебни игри и симулации.

Обучението използва индивидуален подход за развиване н
а комплексни езикови умения, но основният му фокус е усвояването на специализирана терминология и лексика от следните области: обща теория на държавата и правото, устройство на съдебната система, административно, трудово, наказателно, гражданско, търговско, конкурентно право и право на Европейския съюз.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА КУРСА Е 100 АКАДЕМИЧНИ ЧАСА, КАТО 50 ОТ ТЯХ СЕ ПРОВЕЖДАТ ПРЕЗ ПЕРИОДА НОЕМВРИ-ЯНУАРИ И 50 ПРЕЗ ПЕРИОДА МАРТ-МАЙ. СЪОТНОШЕНИЕТО МЕЖДУ ДИСТАНЦИОННИТЕ И СЕМИНАРНИТЕ ЗАНЯТИЯ Е 60 КЪМ 40 ПРОЦЕНТА.

ЦЕНАТА НА КУРСА Е 360 ЛЕВА С ДДС И МОЖЕ ДА СЕ ЗАПЛАТИ НА ДВЕ ВНОСКИ: 204 ЛВ. ДО 30 ОКТОМВРИ И 156 ЛВ. ДО 28 ФЕВРУАРИ. ЦЕНАТА НА УЧЕБНИКА ЗА КУРСА LEGAL ENGLISH FOR BULGARIAN PROFESSIONALS Е 25 ЛВ. С ДДС.

ПРИ ЗАПИСВАНЕ ВСЕКИ ОБУЧАЕМ ПОЛУЧАВА ДОСТЪП ДО ВИРТУАЛНАТА СРЕДА ЗА ОБУЧЕНИЕ ЗА СЪОТВЕТНИЯ ПЕРИОД.

От курсистите се очаква да имат входящо ниво на владеене на езика
В1-В2 според Общата европейска езикова рамка.

След успешно завършеното обучение курсистите получават сертификат. Курсът може да служи за подготовка за International Legal English Certificate (ILEC).

За повече информация:
ТЕЛЕФОН: (+359) 02 9308314, (+359) 02 9463093
EMAIL: papa_sandra@yahoo.com
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  
 
Отиди на: