vdinolova
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
 |
« : Август 07, 2012, 06:12:49 » |
|
Здравейте,
Във връзка със закупени от мен билети в сайта на Eventim.bg, се получи следният казус. При покупка на билетите, в информационната част на сайта им относно условията за ползване стоеше следният текст:
"ОТКАЗ, ЗАМЯНА, ВРЪЩАНЕ НА БИЛЕТИВръщането на закупен билет не е възможно, освен ако събитието не се състои, бъде отложено или настъпят промени в програмата или състава на участниците. В тези случаи ще бъде възстановена сумата, отпечатана на лицевата страна на билета . Не се възстановяват евентуално направени разноски (например за пътуване или хотел). Билетът може да бъде върнат в срок от два месеца след плануваната дата за провеждане на събитието на мястото, откъдето сте го закупили. Билет, закупен през нашия сайт, можете да върнете в централния ни офис .Eventim.bg е само посредник при продажбата на билета и не носи отговорност за възстановяване на входната такса, но ще направи всичко възможно сумата да бъде възстановена на клиента от организатора на събитието."
Съответно "промени в програмата или състава на участниците" определено настъпиха и то не какви да е, а на основен участник в събитието. След което обаче, при поискано от мен възстановяване на сумата, получих отговор, че изчакват официално изявление от организаторите на събитието - Balkan Entertainment - каквото така и не дочаках, а вместо което с изненада установих, че текстът на сайта се е променил по следния начин:
"ОТКАЗ, ЗАМЯНА, ВРЪЩАНЕ НА БИЛЕТИ
Връщането на закупен билет не е възможно, освен ако събитието не се състои или бъде отложено. В тези случаи ще бъде възстановена сумата, отпечатана на лицевата страна на билета . Не се възстановяват евентуално направени разноски (например за пътуване или хотел). Билетът може да бъде върнат в срок от два месеца след плануваната дата за провеждане на събитието на мястото, откъдето сте го закупили. Билет, закупен през нашия сайт, можете да върнете в централния ни офис ."
Оттогава насам комуникацията ни с въпросния сайт прекъсна от тяхна страна, а въпреки изпратените копия на кореспонденцията към организаторите, до момента нямам нито един отговор.
Въпросът ми е какви права имам в случая и как бих могла да си ги потърся?
Благодаря предварително, Весела
|