Здравейте, извинявам се ако това не е правилното място за въпроса ми, но вече не знам към кого да се обърна.
Случая ми е следния - от един месец почти всеки дем ми звъни скрит номер и когато вдигна никой не отговаря. Може да е нещо безобидно, но започвам да се притеснявам, че може да е някакъв психопат или знам ли. Не спира да звъни. От М-тел отказват да ми помогнат - кзаха че е работа на полицията и те не могат да разкрият такъв скрит номер. От полицията ми казаха че е работа на м-тел и след като няма заплаха нищо не могат да направят. Но за мен това си е пълен психически тормоз! Наистина ли никой не може да направи нищо?
ПП Само да кажа - жена на 25 години съм, имам много контакти както с жени, така и с мъже. И макар да няма конкретна причина да се страхувам, на психопатите не им трябва такава ...
Здравейте. От МТЕЛ правилно са ви отговорили. Напишете Искане до Районна прокуратура, в което опишете откога, по колко пъти на денонощие, в кои часове, с каква честота са позвъняванията. Писмото ви е законен повод до прокуратурата. За да образува досъдебно производство, на прокурора освен законен повод (вашето писмено искане) му трябват и "достатъчно данни", че е извършено престъпление. Ето по този въпрос евентуално от прокуратурата ще ви отговорят, че "няма достатъчно данни за извършено престъпление". Но това е пътят...