Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Авторски права на снимки в интернет  (Прочетена 4400 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
banaka
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 3

Ел. поща
« : Април 04, 2012, 03:26:46 »

Здравейте! Участвах със снимка в конкур на една известна модна марка и го спечелих ... след което мениджърът на въпросната марка ми обясни, че би желал да направат билборд с моята снимка .. Въпросът ми е следния .. имам ли някакви права в/у снимката и мога ли извлека някаква изгода от това : )
Благодаря Ви предварително! 
Активен
banaka
Потребител
*

Липсва Липсва

Ел. поща
« Отговор #1 : Април 04, 2012, 03:34:44 »

п.с. между другото иска да и изпратя оригинала на снимката (спешно) .. да го направа ли !?
Активен
1000
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 204

« Отговор #2 : Април 04, 2012, 03:36:45 »

п.с. между другото иска да и изпратя оригинала на снимката (спешно) .. да го направа ли !?

Вие си решавате. Aз бих задържал нещата докато не се договорим, но аз съм си такъв. Общо взето да си избира: може да постави името ви като подпис на снимката в билборда, което едва ли ще искат. Или да си платят нещо.

Дайте да я видим тая снимка.
Активен

banaka
Потребител
*

Липсва Липсва

Ел. поща
« Отговор #3 : Април 04, 2012, 03:40:56 »

Обясни ми, че не съм имал никакви права в/у снимката вече и че наградата ми е достатъчна .. пък и щели доста хора да я видят  Усмивчица
Активен
1000
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 204

« Отговор #4 : Април 04, 2012, 07:55:02 »

Обясни ми, че не съм имал никакви права в/у снимката вече и че наградата ми е достатъчна .. пък и щели доста хора да я видят  Усмивчица

Разписвал ли сте нещо преди да участвате в конкурса. Или по др. начин съгласявал ли сте се с някакви Общи условия?
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: