Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Объркана самоличност  (Прочетена 2158 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
FeFlina
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

Ел. поща
« : Февруари 09, 2012, 01:16:00 »

Здравейте,

Имам следния казус: на ЕГН-то ми отговарят 3 имена- едното си е моето, но има други 2 (едно турско и едно бъларгско), които някак си стоят в "история".
Никога не съм си сменяла иментата, с българско гражданство съм, родители българи и съм сигурна, че не съм осиновена.
Преди 10тина години, когато за 1ви път си издавах лична ката, от паспортна служба ми  сигнализираха, че на моето ЕГН отговаря едно турско име и ме питаха дали съм си сменяла иментата. След което имаше молба към ЕСГРАОН- след проверка от тяхна страна се установи, че вероятно при записване на ЕГН-тата през 84-та, е станала грешка и че всичко е оправено, тоест на моето ЕГН отгоаврям само аз.
Преди около 2 месеца от КАТ ме спряха за рутинна проверка, при което ми задахоа въпрос дали съм си сменяла имената и ми цитираха 2, различни от моите.
Преди 2 седмици подадох жалба да Окръжна прокуратура, за да могат да вземат необходимите мерки и да остранят некорекнтите данни от досието ми.
Получих отказ от тяхна страна.
Моля ви, посъветвай те ме дали бих могла да подам друга жалба, къде и по какъв начин да може да бъде изтрита грешна информация от досието ми?

Благодаря ви опредварително.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: