chatte_violette
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
|
« : Август 17, 2011, 03:17:20 » |
|
Здравейте, Искам да отворя галерия, доста необикновена бих казала. Вътре ще се предлагат картини на модерни, предимно млади автори, луксозни книги втора употреба, нови албуми(изкуство, фотография), реновирани предмети антикварни предмети ръчно-изработени неща. Особеност е, че в началото на галерията възнамерявам да има малко барче- тейк-ауей кофи-шоп. Знам, че в Пингвините се преглага кафе и др. напитки, така, че предполагам юридически е възможно. Оборота месечния не вярвам да надвишава 5000 лв, предполагам само един човек ще работи в галерията. Въпросът ми е като какво е по-добре да се регистирам ЕТ или ЕООД и освен това какви разрешителни ми трябват за кафето(то се приготвя почти изцяло от машината, но се слагат и разни допълнителни неща (т.е не е вендинг машина, а се обслужва от барист), трябва ли да се отделено като пространство от останалата част и за какви още подробности трябва да се помисли. В моменти като този съжалявам, че не записах право, а икономика;)Много се надявам някой да ми отговори или да ми даде насока към какъв точно юрис-консулт трябва да се обърна, за да нямам проблеми след като отворя и да се наложи да затворим на втория месец заради глоби и т.н Благодаря Ви, разчитам на помоща Ви;)
|