Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Опис на вещи от съдия изпълнител ЧСИ  (Прочетена 2963 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Eli-Nora
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 5

Ел. поща
« : Юли 28, 2011, 12:59:30 »

Имам натрупани дългове към банки. Получавам непрекъснато призовки от съдебен изпълнител. Не работя и се грижа като самотна майка за дъщеря ми, която е инвалид 100%. Живеем в апартамент  - общинска собственост и нямам нищо като кола или други имоти.
В жилището живеят и другите ми две дъщери. Настанителната заповед е и за тях.
как да се процедира ако дойде съдебният изпълнител да описва вещи, вече те си заключват стаите. Не трябва ли аз да се махна от жилището, за да не страдат те, но къде да отидем с другата болна. Живеем само с с парите , които получвам за нея - 260 лв, нямам и изгледи да започна нещо другаде.
Влошихме си отношенията с другите две дъщери, те се притесняват, че ако дойде съдебен изпълнител ще им вземе леглата или дрехите, какво да правя  - незная.
Моля, отговорете ми как да постъпя?

« Последна редакция: Юли 28, 2011, 02:18:08 от 1000 » Активен
1000
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 204

« Отговор #1 : Юли 28, 2011, 02:20:11 »

Имам натрупани дългове към банки. Получавам непрекъснато призовки от съдебен изпълнител. Не работя и се грижа като самотна майка за дъщеря ми, която е инвалид 100%. Живеем в апартамент  - общинска собственост и нямам нищо като кола или други имоти.
В жилището живеят и другите ми две дъщери. Настанителната заповед е и за тях.
как да се процедира ако дойде съдебният изпълнител да описва вещи, вече те си заключват стаите. Не трябва ли аз да се махна от жилището, за да не страдат те, но къде да отидем с другата болна. Живеем само с с парите , които получвам за нея - 260 лв, нямам и изгледи да започна нещо другаде.
Влошихме си отношенията с другите две дъщери, те се притесняват, че ако дойде съдебен изпълнител ще им вземе леглата или дрехите, какво да правя  - незная.
Моля, отговорете ми как да постъпя?

Не вярвам изпълнителят да им вземе леглата и дрехите, тъй като едва ли ще може да го продаде, а и няма къде да ги сложи. Нека другите ви дъщери си пазят документите за вещите, които си купуват като да изискват при покупката в тях да се отбелязва, че те са купувачи.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: