Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Съставяне на акт със задна дата  (Прочетена 2580 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
krum71
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 6

Ел. поща
« : Юни 03, 2011, 01:03:21 »

Здравейте,питам за следното:-Имат ли право органите на реда да съставят акт със задна дата?
Даите ми някъкъв чл.,наредба за кой случай е възможно това,или опровержение че,това е незаконно
« Последна редакция: Юни 03, 2011, 01:16:35 от 1000 » Активен
1000
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 204

« Отговор #1 : Юни 03, 2011, 01:17:46 »

Здравейте,питам за следното:-Имат ли право органите на реда да съставят акт със задна дата?
Даите ми някъкъв чл.,наредба за кой случай е възможно това,или опровержение че,това е незаконно

И какво значи "съставяне на акт със задна" дата? Актът се съставя с датата, на която е написан. Питате може ли написаното да удостоверява констатации направени преди това?
Активен

krum71
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 6

Ел. поща
« Отговор #2 : Юни 03, 2011, 01:21:50 »

направено е нарушение с МПС но в деня на нарушението нее направен акт.Сега изкат да ми съставят акт
Активен
1000
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 204

« Отговор #3 : Юни 03, 2011, 05:29:02 »

направено е нарушение с МПС но в деня на нарушението нее направен акт.Сега изкат да ми съставят акт

Съвсем законно си е. Има само един вариант да е незаконно, но зависи от това кога е извършено нарушението и от коя дата съответно ще е акта. Аз нямам намерение да ви разпитвам, а явно Вие мислите нещата за прости и поради тази причина сте пропуснал да посочите важната информация.

Свържете се с адвокат, който ще ви разпита и ще ви отговори точно - вероятно ще ви вземе пари.

Ние тук пари не искаме, но искаме изчерпателност. Да ви вадя думите с ченгел за да ви помогна - няма как да стане.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: