kat_bs
Потребител
Липсва
Публикации: 1
|
 |
« Отговор #2 : Юни 27, 2011, 08:32:11 » |
|
Здравейте, Имам следния прооблем Н.Н.Б ми отправя заплахи за физическа саморазправа с обаждания и смс по мобилния телефон, и по електронен път (интернет). Заплахите са от рода на “Ще дойда и ще те убия или ще те обезобразя”. Последната заплаха която ми е отправил е , че ще звънне на прекия ми работодател за да изложи клеветнически твърдения и отрицателни факти за професионалната ми дейност, с което цели да бъда освободена от работа цитирам „ Помни ми думата ще се обадя на шефовете ти и ще направя всичко възможно, боклук като теб да не работи в К......”. Пише нецензурни съобщения до мои приятели, колеги, семейството ми дори на 13 годишната ми дъщеря в социалния сайт Фейсбук по мой адрес. Съобщенията са вулгарни, клеветнически и доста неприлични с което уронва моя авторитет, засяга честа ми, достойнството и доброто ми име в обществото. Това ми се отразява много зле психически и физически, липсва ми концентрация на работното място и душевно спокойствие. Целия този тормоз продължава вече почти година и за него имам доста свидетели който биха свидетелствали в моя полза. Какво мога да направя за да спра този тормоз?
|