Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Задържани в Гърция за убийство  (Прочетена 3555 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Ejinka
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 3

« : Юли 17, 2010, 08:28:56 »

Моля за помощ! Двама българи са задържани под арест в Атина, с обвинения в убийство без доказателства, които изглежда се надяват да съберат докато ги държат. Какви права имат като европейски граждани? Каква помощ може да даде посолството? Възможно ли е посолството да подсигури адвокат,защото наетият от нас адвокат който е и грък е твърде скъпо платен? Аз съм съпругата на единия от задържаните и живея сама с двете си малки деца. Непосилни са ми таксите който изисква техния адвокат. Вчера мина първо изслушване или разпит не знам как точно се казва и казаха, че ще ги задържат за още месец за събиране на доказателства, а в същото не се знае дори да ли има убийство. Просто не се знае къде е този човек. Моля помогнете!   Плачещ
« Последна редакция: Юли 17, 2010, 10:25:55 от Rose » Активен
Nev9ra
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 1

« Отговор #1 : Юли 19, 2010, 12:16:42 »

Mоля те,мисля, че говориш за Юлиян и Емил...ако е така пиши на nezabrav9m@abv.bg
Активен
Ejinka
Потребител
*

Липсва Липсва

« Отговор #2 : Юли 19, 2010, 04:17:33 »

За съжаление не, значи има и други случай като този.
Активен
Ejinka
Потребител
*

Липсва Липсва

« Отговор #3 : Септември 03, 2010, 08:38:40 »

Qvno nqma koi da ni pomogne! Ustanovi se 4e vaob6te nqma ubiistvo i 4oveka koito se vodi za ubit si e jiv i zdrav i spi po peikite v Atina, a na6ite mom4eta sa o6te v zatvora za ubiistvo i nqma delo nqma ni6to.
Активен
Севдалина Чернева
Потребител
*

Липсва Липсва

« Отговор #4 : Септември 04, 2010, 09:59:36 »

не ви бях отговорила, защото мислех, че става дума за Юлиан и Емил , а сега разбирам , че случаят е друг и няма нещо общо
адв. Чернева - Солун
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: