Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Затвор за документно престъпление  (Прочетена 2912 пъти)
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
lyubomir
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

« : Юли 06, 2010, 12:51:53 »

Здравейте, не съм юрист имам нужда от някое друго компетентно мнение. Доста съм се отчаял напоследък, разбира се всичко е по моя вина, но страшно съжелявам за всичко.
Някой наясно ли е дали ще ме вкарат в затвора за документно престъпление при положение, че до момента нямам нито криминална регистрация нито каквото и да е нарушение ? Все още нямам обвинение и незнам точно по кой член е, но като цяло ме интересува дали ще влеза в Затвора като ми е първо провинение, защото страшно много съм се притеснил от месеци не се чувствам нито трудоспособен нито по какъвто и да е начин човек...
Ако някой има добро желание и знае как стоят нещата при първо провинение нека пусне някое друго мнение, но не за да ме успокои а просто да каже как седят нещата при първо провинение влиза ли се в затвор или не?

Благодаря на всеки който ще даде своето мнение.
« Последна редакция: Юли 06, 2010, 02:30:58 от Rose » Активен
Rose
Модератор
Джедай

Липсва Липсва

Публикации: 494

« Отговор #1 : Юли 06, 2010, 02:30:31 »

Тежестта на наказанието зависи от тежестта на нарушението и последиците му.
Ако сте фалшифицирал билетче за градския транспорт е едно, ако сте подправил лична карта и сте продал нечий имот - съвсем друго. Зависи от това колко лошо сте направил.
Активен

lyubomir
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 2

« Отговор #2 : Юли 06, 2010, 05:00:57 »

Исках да си открия сметка с лична карта на която е моята снимка, а данните незнам дали са били измислени не съм имал претенции какви да са...както и да е отказах се но картата остана на гишето и така.. преписката беше в районното 7 месеца и чак юни влезе в прокуратура сега предполагам че следва да я върнат на дознател и от там обвинения ...
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: