Страници: [1]   Надолу
  Разпечатай  
Автор Тема: Възстановяване на изгубено българско гражданство  (Прочетена 1898 пъти)
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
nelly
Потребител
*

Липсва Липсва

Публикации: 3

« : Май 13, 2010, 10:08:26 »

saprugat mi e roden i prez parvite godini jivial v bg/maika balgarka,bashta 4ujdenec/Po vreme na sledvaneto si v bg,zapo4na procedura za otbivane na voenna slujba,koiato zastra6avashe da prekasne sledvaneto mu po medicina(znaete,obstoini med pregledi)dokato toi gostuvashe na roditelite si v 4ujbina,az( v BG)polu4avah mn smu6tavashti obajdania ot voenen ,za da proveri kade e Angel i da mu vra4i povikvatelna.Az otkazah da ia priema i 4rez upalnomo6teno lice Angel be6e prinuden da podade molba za otkaz ot bg grajdenstvo.Dokato iz4akvahme otgovora,izleze nov zakon za nezadaljitelna voenna slujba,taka 4e Angel li4no e pusnal nova molba za spirane na procedurata po otkaza(no zashto ne mu e daden vhod nomer na molbata ,ne znam)Taka ili ina4e grajdanstvoto e otneto s ukaz na prezidenta,no po novata molba niama nikakva informacia.I tai kato nikoi ne moje da mi dade infirmacia za neia,iskame da zapo4nem ot 4ujbina nova procedura po vazstanoviavaneto na grajdanstvoto mu.Ot konsiltvoto tuk ne mi davat o6te nikakva informacia....Sega raz4itam na vas...I do edin mesec izlizal nov zakon za balgarskoto grajdanstvo....kakvo da pravim???
« Последна редакция: Май 13, 2010, 03:42:43 от admin » Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Разпечатай  

Отиди на: