Интернет - кафене за юристи

Други => Кафене => Темата е започната от: hideboom в Февруари 11, 2022, 11:51:53Титла: Проектиране и изработка на кухни по поръчка
Публикувано от: hideboom в Февруари 11, 2022, 11:51:53
Проектиране и изработка на кухни по поръчка
Как създаваме кухня по поръчка (https://kuhnia.bg/projects/list/)?
Единственото съдействие от ваша страна касае предоставянето на ориентировъчни размери на помещението. Споделете ни какво харесвате, покажете ни кухни, които ви карат да мечтаете и ви вдъхновяват. Останалото оставете на нас – екипът на  влага професионализъм и старание в изграждането на най-добрите идеи за вас. На разположение сме за 15-минутна безплатна консултация, където ще получите подробна информация.
(https://kuhnia.bg/images/actual/project_small_170.jpg)
Защо да изберете кухня по индивидуален проект?
Ако държите на уникалността в дизайна, то определено кухните по поръчка са точното решение за вас. Вземете дейно участие в избора на материали, цветове и дизайнерски стилове – категорично бъдещата ви кухня ще бъде единствена по рода си и ще отразява напълно вашия собствен естетически вкус. Кухнята по поръчка позволява съчетаването й с останалия интериор от жилището. Направата й резонира категорично с вижданията и желанията на клиента и от гледна точка на визията, и от страна на функционалността и удобството на използване.


Нашите дизайнери с радост ще откликнат на всички ваши желания. Екипът ни предоставя възможност за консултации както в студиото ни в гр.София, така и онлайн. Ние създаваме кухня, опирайки се на вашите идеи и изисквания, след което предоставяме проекта за одобрение от ваша страна. С взаимни усилия съчетаваме множество варианти на цветове, модели и материали до достигането на кухнята на мечтите ви.

Екипът изработва кухнята ви, транспортира я до дома ви във всяка точка на страната и я монтира. Вярваме в затворения производствен цикъл и считаме, че така значително улесняваме своите клиенти.

В интернет магазина ни откривате богат асортимент от уреди, мивки, смесители и кухненски аксесоари, които брилянтно да впишете в проекта на бъдещата си кухня.

Подходът към всяка създадена от нас кухня е изпълнен с любов, внимание към детайла и старание. Разчитайте на нас – за нас е удоволствие да участваме в интериора на дома ви!