Интернет - кафене за юристи

Други => Кафене => Темата е започната от: hideboom в Септември 28, 2021, 11:16:22Титла: Мощен продукт за репродуктивната система Saw Palmetto
Публикувано от: hideboom в Септември 28, 2021, 11:16:22
За какво служи
Този продукт многократно е доказал положителния си ефект върху подутата и възпалена простата, както и при лигавиците и ларингита. Той значително подобрява качеството на състава на сперматозоидите и облекчава уринирането. Компонентите на екстракта също намаляват риска от хиперплазия и тумори.

Този препарат ще подобри кръвоснабдяването на простатата и ще нормализира процесите на уриниране. От друга страна, ще подобри сексуалните функции и бъбречната дейност. В резултат от приема на Saw Palmetto може да се очаква още:

поддръжка работата на жлезите на простатата;
намалява симптоматиката в следствие на промените;
повишава се ерекцията и сексуалната активност;
намаляване или предотвратяване на хиперплазия.
Според различни клинични изследвания и мнения на експерти, продуктът Saw Palmetto намалява до нормалното състояние възпалената простата или увеличава нездравословно атрофиралата.

За кого е подходящ и как се приема
Препоръчителният прием е една доза два или три пъти дневно с вода или по време на хранене. Saw Palmetto е предназначен предимно за мъжете над 30-35 годишна възраст. Проучвания още показват, че мъжете след 45 годишна възраст могат да очакват възникване на възпаления с простатата. Подобни репродуктивни проблеми са нещо естествено с напредване на възрастта, особено при мъжете.

Препоръчително е покупката да се прави само от познати вече и доказано предлагащи качествени оригинални продукти на достъпни цени. Това са предимно специализираните магазини, работещи директно с брандовете и са оторизирани вносители за странат.

Източник топновини (https://topnovini.net/)