Интернет - кафене за юристи

Други => Кафене => Темата е започната от: kinggod в Август 21, 2018, 10:25:11Титла: Счетоводен сайт - малко съвети
Публикувано от: kinggod в Август 21, 2018, 10:25:11
Привет! С мои братовчеди сме решили да правим счетоводен уеб сайт и да вложим в него. Желаем да го популяризираме възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Намерили сме и екип, който ще ни помага за някои неща. Възникнаха няколко въпроса, които ни интересуват:
1.   Как е по-добре  - да купим нов домейн или стар. Разгледах доста и все повече хора ме убеждават да закупя стар, защото по-бързо ще може да се класира в търсещите машини. Ако това е вярно, от къде мога да го взема и какви пари горе-долу ще струва?
2.   Трябва ни линк билдинг за сайта. Може ли да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко време трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира.
3.   Някъде четох и за така наречените спомагателни блогове. Актуално ли е все още това, защото видях, че повечето имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих тествал, за да видя какъв ефект ще мога да получа. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.