Интернет - кафене за юристи

Други => Кафене => Темата е започната от: Н.ХАМБУТЕВА в Юни 25, 2010, 03:10:38Титла: Вицове за юристи
Публикувано от: Н.ХАМБУТЕВА в Юни 25, 2010, 03:10:38
 Съдията пита подсъдим за укриване на данъци:
- Вярно ли е, че сте укрил данъци така, както разказа преди малко обвинителят?
- Не, по друг начин ги укрих, но и неговият метод заслужава внимание.


Титла: Re: Вицове за юристи
Публикувано от: Yo в Юли 07, 2010, 03:08:16
КАК СЕ ВЛЮБВАТ ЮРИСТИТЕ

"Щастлив съм да Ви съобщя, че се влюбих във Вас в петък, осемнадесетият ден на юни две хиляди и седмата година, в 15: 00, бих искал да ви представя себе си като предполагаем любовник. Очаква се нашата любовна връзка да премине изпитателен срок в течение на три месеца и в зависимост от степента на постигнатата съвместимост, може да стане и постоянна.

Безусловно, при изтичане на изпитателния срок ще последва дълга подготовка за установяване на тесни отношения и ще бъдат приложени схеми за оценка на отношенията, което ще завърши с промяна на статуса – от любовници в съпрузи. Разходите за кафе и развлечения, първоначално трябва да бъдат разделени поравно между двете страни. По-късно, въз основа на оценка на Вашето поведение, е възможно аз да поема по-голямата част от разходите. Любезно Ви моля да дадете отговор в течение на 30 дни, считано от датата на получаване на настоящето писмо.

В противен случай това предложение ще бъде считано за недействително без допълнително уведомление за това и аз ще започна да разглеждам други кандидатури. Освен това настоящето предложение губи сила в случай на настъпване на непредвидени обстоятелства на непреодолима сила, които могат да попречат за осъществяване на настоящето предложение. Към това се отнасят, но и не се ограничават до: военни действия, стихийни бедствия, законодателни актове, действия на органите на вътрешните работи, националната безопасност и въоръжените сили, целенасочени враждебни действия от страна на Ваши предишни партньори.

Настоящето предложение, както и всички действия, предприети във връзка с него, ще се считат за недействителни в случай на нарушение от Ваша страна на заявените в хода на гореуказаната среща обстоятелства и гаранции, към които на първо място се отнасят:

1. Вие никога не сте били омъжена;
2. Вие допускате форсиране от моя страна на събития от напълно определен характер;
3. Вие не възразявате срещу санкционирано разделяне на моите сексуални способности с други особи от женски пол.

Ще се радвам, ако в случай на Вашето нежелание да приемете настоящето предложение, Вие предадете това писмо на Вашата сестра.

Предварително благодаря,
Искрено Ваш,
Подпис
(не се чете)"


Титла: Re: Вицове за юристи
Публикувано от: 1000 в Юли 07, 2010, 05:59:43
А как се обясняват в любов:

Мантифицирайки пантомимиката на парадоксалната антропология и базирайки се на солидни аргументи, аз установих, че вие сте една екзотична дама, която внася резонансни чувства в мен.