Критика

  • Неделя, 22 Февруари 2009 15:14

      Уважаеми потребители,

      Извън общо информативната насоченост на LawsBg, на сайта ни съществуват два раздела, в които има възможност за развиване на дискусии по поставените правни теми. Това са раздел "Юридическа помощ" и Форума на LawsBg.

      Моля, имайте предвид, че даваните тук мнения и становища по въпросите, които поставяте, са в голямата си част  написани от съвсем млади и още неопитни юристи и дори от студенти. Бихме искали да Ви уверим, че най-добрият начин за решаване на Вашия проблем e свързването Ви с адвокат, който със сигурност ще Ви консултира много по-обстойно и адекватно. Това е така, поради простата причина, че същият ще може да се запознае с цялата фактическа обстановка около Вашия случай, да провери наличните документи и ще има възможността да Ви зададе въпроси, за които Вие вероятно не подозирате, че са от значение за решаването казуса Ви. В правото много често обстоятелства, които са на пръв поглед незначителни и странични, всъщност се оказват решаващи. Вие не можете и няма как да знаете кои са тези обстоятелстваза за да ги опишете в задаваните от Вас условия и теми, освен ако нямате юридическа подготовка. В случай, че дадените отговори Ви се струват непълни или условни - най-вероятно причината за това е именно в неясното условие.

      Уважаеми юристи

      Безспорно опитът е едно от най-големите предимства, което един юрист би могъл да има. Моля, не бъдете твърде критични към поместените на сайта ни текстове и към неточностите, които евентуално ще бъдат допуснати в тях. Настоящата страница е именно за Вас в случай, че имате желание да опишете Вашата критика към сайта и неговото съдържание, да изкажете мнение или несъгласие с написаното от нас или просто да допълните някоя неяснота. Вашето мнение е важно за нас и ние гарантираме, че нито едно такова, колкото и да е неудобно, няма да бъде изтрито от настоящата страница. Изключение от това правило ще направим само и единствено в крайно драстични случаи, както и с текстовете, написани на латиница. На всичко останало ще се опитаме да погледнем отвисоко и където е нужно, задължително ще се намесим за да поправим неточностите, да отстраним неяснотите и да  корегираме авторите си.

 

                                                                                                                                          Администратор

7 коментара

  1. В сайта има на много места правописни грешки. Други забелешки нямам. Просто пишете по-бавно и внимателно:)
  2. Вашият коментар също съдържа правописна грешка. Моля да обърнете внимание на изписването на думата забелеЖка:)
  3. Няма авторство на публикуваните лекции! Моля, да укажете на поставщите лекции, по възможност да посочват автора им и в кой университет са четени!
  4. Здравейте, За съжаление нямаме данни за авторство на поместените лекции. Където има такива данни, авторът е указан. В случай, че имате информация, свързана с авторството, моля да ни я доставите чрез формата за контакти. Авторите ще бъдат добавени веднага.
  5. След като повече от цяла година вещо лице не можа да намери време да направи поставената от съда експертиза и посочваше различни причини включително екскурзия до Япония , как може да бъде вещо лице. Просто на такива им отнемете правата. Безобразие.
  6. Хареса ми информацията за регистриране на фирма, но и студентите биха могли от време на време да я осъвременяват - на мен ми беше необходимо например как става регистрацията с електронен подпис - тъй като цената е наполовина, а също и редът на стъпките в този случай. Идеята е подписът да е примерно на единия съдружник/на физическо лице/, тъй като и след регистриране на фирмата този подпис ще е една голяма необходимост за подаване на данни, отчети, плащане на осигурителни вноски и това, че е на физическото лице не е проблем, тъй като е съдружник във фирмата както вече писах.Сигурно биха могли да се осъвременят и други документи в помощ на гражданите, тъй като тромавата ни система и без това спъва и бави достатъчно много потребителите. С уважение: С.Петрова
  7. Не мога да повярвам, че от 15 нотариуса които открих в Пазарджик нито един не работи в събота :(

Добавете коментар