Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Наказание за шофиране в нетрезво състояние
Публикувано Автор uliqna
MODIFIED:
искам да попитам, ако дадено лице е шофирало с 1,4промила алкохол в кръвта, без да е предизвикана каквато и да е злополука, какво наказание следва да получи?лицето няма други провиненияр но е отказало да даде кръв.
|
RE: наказание за шофиране в нетрезво състояние
Публикувано Автор anirat
………………………………………………………………….
Съжалявам , че това, което ще Ви напиша няма да Ви се хареса, както и няма да се хареса на собствениците на сайта, чиито очи са ослепяли за истината,увлечени в преследването на печалби , но съгласно чл.213 от Закона за съдебната власт „Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации”, а съгласно чл. 132 от Закона за адвокатурата за дисциплинарно нарушение се счита осъществяване на правна помощ не по установения от закона ред,каквато помощ в случая търсите .
Заради Вашите напъни да получите безплатна консултация нямам и намерение да влизам в нарушение на закона или в противоречие със съвестта си !
Възможностите Ви въпреки това за решаване на проблема са няколко :
- Да се обърнете към адвокат, да си платите таксата и да получите необходимата Ви консултация
- Да се обърнете към някой юрисконсулт или студентче по право на собствен риск
- Да докажете, че сте социално слаб и да потърсите безплатна правна помощ по реда на Закона за правната помощ
Ще си позволя да напомня и за една опасност,която се шири във форумите- не се знае, кой ще ти отговори ,защото може да е и някой шегаджия,който те праща за „ зелен хайвер”,някой ,който няма нищо общо с проблематиката , а дори и кака Пена чистачката на входа
|
RE: наказание за шофиране в нетрезво състояние
Публикувано Автор Hi_tide
Има тема по същия въпрос във форума:
http://www.lawsbg.com/forum/index.php?topic=54.0

Вярвам, че ще отговори на въпроса Ви.
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.