Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Декларация по чл.12 т.2 от ЗПРКИ
Публикувано Автор donka zafirova
Колеги, този закон поставя много въпроси и бих искала да обсъдя с Вас някои от тях. Като например как служителите, които към момента вече имат доста години стаж като държавни служители следва да попълнят т.1 и т.2 от декларацията. по т.1 - до кога назад във времето трябва да се опишат обстоятелствата и дали изобщо да се опиват такива, или закона има предвид само действие занапред?
|
RE: Декларация по чл.12 т.2 от ЗПРКИ
Публикувано Автор 192
Това го знае всеки юрист !

Кога един закон има обратна сила ?

Леле-е-е , кой изобщо ви дава дипломите ...
|
RE: Декларация по чл.12 т.2 от ЗПРКИ
Публикувано Автор Hi_tide
http://lawsbg.com/blancs/498-12-2-zprki.html

Щом иде реч за тази декларация, в самата нея е упоменато за какъв период се декларират въпросните обстоятелства: по т. 1 към датата на назначаването, по т. 2 за период от 12 месеца преди това. Останалите са към датата на декларацията.
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.