Юридическа помощ. Юридически консултации онлайн: Всички

Уважаеми потребители, настоящият раздел за Юридическа помощ все още действа, но ние Ви препоръчваме да отправяте въпросите си в нашия "ФОРУМ", до който можете да стигнете чрез менюто в горната част на страницата. Освен това, следва да бъдете регистрирани като потребители на LawsBg в случай, че все пак желаете да поставите тук своите въпроси и отговори по темите или да зададете нови такива. Използвайте модула "ДОСТЪП", който се намира под менютата в лявата част на страницата.

НАЧАЛО >> СПИСЪК НА ПОСТАВЕНИТЕ ТЕМИ >> ВСИЧКИ
Погасяване на заем
Публикувано Автор Снежана Савова
Здравейте,
Интересува ме, ако лице е взело потребителски кредит и почине преди да изплати кредита и няма имущество на негово име, законно ли е преките наследници /син, дъщеря/ да бъдат задължени да върнат остатъка от кредита и на какво основание, като те не са били в едно домакинство.
|
RE: Погасяване на заем
Публикувано Автор Даря
Здравейте,
Бях поръчител по заем в ОББ през 2005 год.Кредитът явно не е обслужван, защото от 3-4 год.ми звънят от ЕОС Матрикс да погася задължението на кредитополучателя. Заплашват ме със съдия изпълнител.Поисках да ми пратят покана за доброволно изпълнение, за да мога да реагирам преди да получа изпълнител лист.Отговориха ми, че не са задължени.
Моля за съвет, какви права имам, за да спра този тормоз. Предварително Ви благодаря
|
Power by Simplest Forum - Copyright Ambitionality Software LLC 2008. All rights reserved.